Chocoladeworkshops

Thee- en chocoladeproeverij

Chocolade en thee is al eeuwenlang het ideale paar. Stap binnen in de boeiende wereld van thee en ontdek samen met  onze theesommelier welke thee bij welke chocolade past.

Onze theesommelier neemt je mee op een ware ontdekkingsreis.  Want deze hartverwarmende drank met zijn betoverend aroma, sublimeert de talrijke aspecten van chocolade.

We verwennen je zintuigen met een verrassend assortiment aan zoetigheden gecombineerd met aangepaste theeën uit de mooiste culturen van deze wereld: China, Japan en Sri Lanka.

Vanaf de eerste seconde dat je hier binnenkomt, trakteren we je op een heerlijk thee aperitief met een hartig hapje, de toon is alvast gezet! Vervolgens proef je heel veel verschillende soorten thee, zacht, stevig en soms wat wrang.

Wat denk je van een heerlijke thee met een huisgemaakte truffel, of een jasmijn thee met een vers gebakken cheesecake?  En dan zwijgen we nog over de Dongding thee met ijs en de ganache vulling van matcha.

Naast proeven van een rijkelijk assortiment aan lekkers, ga je zelf ook een ice-tea maken. Een mooi en makkelijk idee om nadien thuis zelf te proberen! Laat je inspireren door een waaier van creatieve mogelijkheden met heerlijke thee combinaties.

Zin in meer? Bekijk hier al onze chocoladeworkshops!

Aantal deelnemers

Van 5 tot 100 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€50 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Thee- en chocoladeproeverij

50.00

Chocolade en thee is al eeuwenlang het ideale paar. Stap binnen in de boeiende wereld van thee en ontdek samen met  onze theesommelier welke thee bij welke chocolade past.

Artikelnummer: 16495 Categorieën: , ,

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Thee- en chocoladeproeverij”