Actieve teambuilding

Unieke Kart & Gaming ervaring

Tijdens deze activiteit speel je niet met het videospel, maar zit je er levensecht in!

Een innovatieve en meeslepende vorm van ontspanning, verenigt indoor elektrisch karten en augmented reality. Een wereldwijd uniek concept, dat volledig is afgestemd op de ontvangst van jouw bedrijf en jouw medewerkers! Stel je een piste voor waarop we verschillende circuits en spelmodi projecteren en waarop je op volle kracht rijdt in je elektrische kart, terwijl je in interactie bent met de omgeving, de bonussen en de andere spelers. Een concept om te ontdekken met je collega’s!

  • Race: Een te gekke race, waarbij je de bonussen gebruikt die op de piste verspreid liggen om sneller te rijden (turbo) of om je tegenstanders te vertragen (raketten en olieplassen). De winnaar is degene die op het moment van het laatste gongsignaal de meeste ronden heeft afgelegd. Kom niet in het gras terecht, want dan word je vertraagd en maak je misschien geen kans meer !
  • Color: Probeer om op een volledig gerasterde piste een zo groot mogelijk kleurspoor achter te laten met je kart. Het team dat de meeste vlakken heeft ingekleurd, wint! Van zodra je 10 vlakken naast elkaar hebt ingekleurd, kan je bonussen (boosts of raketten) inzetten om het je tegenstanders moeilijk te maken.
  • Virus: Samen vechten jullie tegen een beduchte tegenstander, die bij al jullie aanvallen alleen maar sterker wordt! Halen jullie het einde?

Aantal deelnemers

Vanaf 12 tot 50 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 - 4 uren

Budgetindicatie

€50 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!