Coaching

Verhoog het vertrouwen en de verbinding in je team!

Geloof jij ook als organisatie dat wanneer werknemers écht zichzelf kunnen zijn, er meer werkgeluk en een hogere productiviteit ontstaat? Kwetsbaarheid is de motor van vertrouwen in teams.

Tijdens deze dag gaan we jouw team op een veilige manier wat dieper met elkaar laten connecteren. Hoe meer je van elkaar weet (de grappige en minder grappige verhalen), hoe straffer je als team kan fungeren. Een onvergetelijke dag waar elke deelnemer naar huis gaat met een portie erkenning, meer verdraagzaamheid én een hoge mate aan verbondenheid.

In de voormiddag gaan we op een speelse manier veiligheid en vertrouwen kweken. Daarnaast zullen we de communicatiestijl en verscheidenheid binnen het team in kaart brengen aan de hand van insights discovery en het doek. In de namiddag stimuleren we onze kwetsbaarheid & stimuleren we de onderlinge verbondenheid door de complimentendouche.

Aantal deelnemers

Vanaf 5 tot 10 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

Een volledige dag

Budgetindicatie

€125 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode, kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen behandelen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Verhoog het vertrouwen en de verbinding in je team!

125.00

Geloof jij ook als organisatie dat wanneer werknemers écht zichzelf kunnen zijn, er meer werkgeluk en een hogere productiviteit ontstaat? Kwetsbaarheid is de motor van vertrouwen in teams.

Categorieën: ,

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Verhoog het vertrouwen en de verbinding in je team!”