Workshop

Versterk je team met een teamcharter

Wat is de missie van je team? Welke waarde voegt jouw team of afdeling toe voor de rest van de organisatie en hoe maken we dat waar? In de WOW-mobiel kan het!

Het vinden, verwoorden en vormgeven van purpose en waarden zorgt voor een betere samenwerking en meer werkgeluk. Wat is de essentie van jullie werk? Welke waarde en betekenis voegen jullie toe voor wie? Aan de hand van beelden en woorden krijgt dit in een aantal stappen vorm.

In het tweede gedeelte van deze workshop gaan jullie aan de hand van de geformuleerde purpose op zoek naar de waarden, gedragingen en begrippen jullie purpose concreet maken. Al deze woorden, waarden, gedragingen en begrippen vatten we samen in een visueel document, jullie teamcharter.

Het doel: op een creatieve en actieve manier als team groeien en creëren.
We brengen onze WOW-mobiel mee waardoor je instant vrolijk wordt! We verrassen je graag met een originele en fun afsluiter van de teamworkshop!

Aantal deelnemers

Van 4 tot 30 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€50 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Versterk je team met een teamcharter

50.00

Wat is de missie van je team? Welke waarde voegt jouw team of afdeling toe voor de rest van de organisatie en hoe maken we dat waar? In de WOW-mobiel kan het!

Categorie:

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Versterk je team met een teamcharter”