Cocktailworkshops

Whisky tasting

Wil je de wondere wereld van whisky ontdekken met je vrienden of collega’s? Bij ons kies je voor een tasting op maat. Ben je al vertrouwd met whisky en wil je je kennis verbreden? Of ben je op zoek naar een toegankelijke inleiding? Wij zorgen ervoor. Cheers!

Whisky, veruit de meest befaamde sterke drank, wordt over de ganse wereld gedronken. Een whisky tasting kan doorgaan vanaf 25 euro per persoon.

Onze whisky tasting toont the bigger picture. Hoewel Schotland dikwijls wordt vereenzelvigd met whisky, hebben landen als de VS, Ierland, Canada en Japan ook een befaamde reputatie als het op whisky aankomt. Om deze veelheid aan whiskysoorten te kunnen bevatten is een whisky tasting een ideale activiteit.

Bij aanvang van de whiskytasting wordt een historische inleiding van whisky gegeven. Daarna komt het geografische aanbod van whisky aan bod. Vervolgens staan we stil bij verscheidene distillatie- en bereidingstechnieken die gebruikt worden om whisky te produceren en bekijken we de invloed hiervan op de smaak. Termen als pot still, single malt, Speyside of Islay zullen na afloop van de whisky tasting geen geheimen meer kennen voor u. Nadien kan de whisky tasting echt beginnen en start het proeven.

Het assortiment dat geproefd wordt op de whisky tasting kan op maat worden samengesteld. Voor groepen die nog weinig of niets afweten van whisky bieden we een inleidende selectie. Aficionado’s kunnen hun voorkeuren doorgeven voor een tasting op maat.

Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen formule.

Aantal deelnemers

Van 10 tot 100 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

1 tot 2 uur

Budgetindicatie

€35 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Getest en goedgekeurd

(1) Schrijf een beoordeling

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Whisky tasting

35.00

Wil je de wondere wereld van whisky ontdekken met je vrienden of collega’s? Bij ons kies je voor een tasting op maat. Ben je al vertrouwd met whisky en wil je je kennis verbreden? Of ben je op zoek naar een toegankelijke inleiding? Wij zorgen ervoor. Cheers!

Artikelnummer: 10533 Categorieën: ,

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Whisky tasting”