Coaching

Teamcoaching

Het team wordt onder de loep genomen en aan de hand van actieve oefeningen wordt er tot reflectie en inzichten in de onderliggende teamdynamica en bestaande team-patronen gekomen.

De workshop Teamcoaching biedt de mogelijkheid aan een team om aan de slag te gaan met het beter leren begrijpen hoe het huidige team functioneert. De workshop biedt inzichten in de huidige teamdynamica en het effect dat dit (vaak onbewust) heeft op de algemene werking, sfeer en performantie van het team. De voordelen die gehaald worden uit teamcoaching zijn blijvend!

De Teamcoach functioneert als een spiegel en staat volledig buiten het team. Hij/zij zorgt voor korte ‘injecties’ in de vorm van opdrachten, reflectie-vragen of het benoemen van opvallende observaties.  Het team wordt aangemoedigd om autonoom te functioneren, te leren kijken naar hun eigen manier van communiceren, omgang met elkaar en hun systemische aanpak tijdens teamgesprekken, opdrachten of bij uitvoering van taken.

Het doel is om het team een reflex aan te leren van zelfverbetering op team-niveau door hen aan te moedigen een lerend team te worden. Tijdens de Workshop ‘Teamcoaching’ werken we altijd aan een concreet actieplan zodat het team autonoom hun doelstellingen kan opvolgen en blijven monitoren.

Aantal deelnemers

Van 6 tot 30 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

Halve of volledige dag

Budgetindicatie

€50 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Teamcoaching

50.00

Het team wordt onder de loep genomen en aan de hand van actieve oefeningen wordt er tot reflectie en inzichten in de onderliggende teamdynamica en bestaande team-patronen gekomen.

Categorieën: ,

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Teamcoaching”