Coaching

Teamcoaching

Het team wordt onder de loep genomen en aan de hand van actieve oefeningen wordt er tot reflectie en inzichten in de onderliggende teamdynamica en bestaande team-patronen gekomen.

De workshop Teamcoaching biedt de mogelijkheid aan een team om aan de slag te gaan met het beter leren begrijpen hoe het huidige team functioneert. De workshop biedt inzichten in de huidige teamdynamica en het effect dat dit (vaak onbewust) heeft op de algemene werking, sfeer en performantie van het team. De voordelen die gehaald worden uit teamcoaching zijn blijvend!

De Teamcoach functioneert als een spiegel en staat volledig buiten het team. Hij/zij zorgt voor korte ‘injecties’ in de vorm van opdrachten, reflectie-vragen of het benoemen van opvallende observaties.  Het team wordt aangemoedigd om autonoom te functioneren, te leren kijken naar hun eigen manier van communiceren, omgang met elkaar en hun systemische aanpak tijdens teamgesprekken, opdrachten of bij uitvoering van taken.

Het doel is om het team een reflex aan te leren van zelfverbetering op team-niveau door hen aan te moedigen een lerend team te worden. Tijdens de Workshop ‘Teamcoaching’ werken we altijd aan een concreet actieplan zodat het team autonoom hun doelstellingen kan opvolgen en blijven monitoren.

Aantal deelnemers

Vanaf 6 tot 30 deelnemers

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Duurtijd

Halve of volledige dag

Budgetindicatie

€50 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Teamcoaching

50.00

Het team wordt onder de loep genomen en aan de hand van actieve oefeningen wordt er tot reflectie en inzichten in de onderliggende teamdynamica en bestaande team-patronen gekomen.

Categorieën: ,

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Teamcoaching”