Skip to main content

Bedrijfsevents op maat

Evenementen die verbinden

Breng jouw werknemers dichter bij elkaar met een uniek bedrijfsevent georganiseerd door Funkey! Of het nu gaat om een personeelsfeest, familiedag, eindejaarsreceptie of een incentive, ons toegewijde event team staat klaar om jouw droomevent te creëren, perfect afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.

Contacteer onsOnze cases

Waarom Funkey Events?

Breng jouw werknemers dichter bij elkaar

Met onze ongeëvenaarde expertise in interne events verzekeren wij jou van een ervaring die niet alleen aan alle verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft! We beschikken over een uitgebreid assortiment aan verbindende en originele activiteiten. Elkaar echt leren kennen, het aanwakkeren van creativiteit in teamverband en het ontdekken van verborgen talenten, dat is waar het om draait tijdens een Funkey Event. Onze activiteiten zijn zorgvuldig ontworpen om de teamspirit te versterken en onvergetelijke momenten te creëren die nog lang zullen nazinderen.

Dedicated event manager van planning tot debriefing

Wij nodigen je uit om te sparren over nieuwe ideeën en samen het concept tot in de kleinste details uit te werken. Jouw toegewijde event manager staat garant voor een zorgeloze ervaring en doorloopt samen met jou iedere stap van het event proces. Van de eerste brainstormsessie tot de uiteindelijke uitvoering, streven we naar een transparante communicatie tussen beide partijen. Deze open communicatie is essentieel om ervoor te zorgen dat het event perfect aansluit bij de doelen en verwachtingen van jouw bedrijf.

Kwaliteit en oog voor detail

Bij Funkey streven we naar niets minder dan topkwaliteit met oog voor elk detail. We werken samen met betrouwbare partners en houden rekening met ieders wensen en budget. Ons ervaren event team zorgt voor een persoonlijke aanpak en draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Van een spetterend personeelsfeest en teambuildingfestival tot een gezellige familiedag of  bedrijfsevent met overnachting. Funkey staat klaar om een onvergetelijke ervaring te creëren waar nog lang over zal worden nagepraat.

Events door de lens?

Een nauwe samenwerking met Matexi resulteerde in een knaller van een familiedag. Onder het goedkeurende oog van de septemberzon genoten medewerkers met hun gezin van tal van spetterende activiteiten, heerlijke catering en een gezellige babbel met collega’s.

Funkey mocht voor de tweede keer het jaarlijkse teamevent voor parking.brussels organiseren. Deze keer trokken we naar het Lotto Park in Anderlecht waar de werknemers konden proeven van verschillende activiteiten zoals een thee workshop, percussie plezier, een initiatie schermen, graffiti spuiten, enz. Funkey verzorgde ook de volledige communicatie en registratie vooraf, ter plaatse en na afloop van het evenement. De teambuilding eindigde met een gezellige receptie en uiteraard kon ook eens dansje niet ontbreken!

Een event op maat op eigen locatie? Dit realiseerden wij voor de werknemers van gemeente Waver, tijdens dit event brachten wij de connectie naar hen toe!

Organiseer jouw eigen teambuildingfestival met catering en muzikale act. Bij Funkey Fest stel je zelf het programma samen van een onvergetelijke teamdag. Je hebt keuze uit 19 verschillende teambuilding activiteiten!

Van idee tot droomevent

Vertel ons jouw idee

Contacteer ons en vertel ons hoe jouw perfecte event eruit ziet. Heb je nog geen concreet idee? Geen probleem, bezorg ons dan jouw contactgegevens zodat één van onze event managers dit samen met jou kan bespreken.

Aan de slag!

Na een duidelijke briefing gaat één van onze event managers aan de slag. Er wordt gezocht naar de perfecte locatie, een passende cateraar en de verdere invulling van de dag. Indien gewenst verzorgen we ook de overnachting, het transport, de registratie, etc. We bezorgen een eerste voorstel met bijhorend budget en komen dit liefst live presenteren. Daarna wordt de feedback verwerkt tot alles helemaal goed zit en we met de uitwerking kunnen starten.

Sit back & relax

Hoe de samenwerking verder verloopt bepaal jij helemaal zelf. Ben je graag nauw betrokken bij de organisatie of geef je liever alle touwtjes uit handen? Alles is mogelijk! Onze event managers passen zich aan maar behouden altijd het overzicht. Funkey is altijd aanwezig van opbouw tot afbouw en verzekert een vlekkeloos verloop van het event. Klinkt goed, niet?

Jaren tellen, ervaringen vertellen

Meet Thessa, Aline en Dave, onze ervaren event managers. Zij staan klaar om van jouw bedrijfsevent een ultieme beleving te maken die jouw medewerkers dichter bij elkaar zal brengen. Weet je nog niet goed hoe jouw ideale event eruit ziet? Geen enkel probleem onze event managers denken graag met jou mee en komen steeds met creatieve ideeën. Met hun jaren ervaring in het vak kan jij op je beide oren slapen, ze zorgen ervoor dat elk evenement tot in de puntjes is uitgewerkt.

Contacteer ons

Zit je nog met wat vragen? Of wil je graag nog meer informatie over de mogelijkheden van Funkey Events? Contacteer ons via onderstaand formulier, wij helpen je graag verder