Skip to main content

Gezellige familiedag voor bedrijven

Wil jij een fantastische familiedag voor jouw bedrijf organiseren? Bij Funkey staan we voor je klaar om jouw eventidee vorm te geven. Ons ervaren event team staat garant voor een onvergetelijk bedrijfsevent, op een prachtige locatie, met heerlijke catering en tal van leuke activiteiten voor jong en oud. Laat de volledige organisatie aan ons over, zodat jij optimaal kunt genieten met je gezin en collega’s.

Contacteer onsOnze cases

Waarom Funkey Events?

Breng jouw werknemers dichter bij elkaar

Met onze ongeëvenaarde expertise in interne events verzekeren wij jou van een ervaring die niet alleen aan alle verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft! We beschikken over een uitgebreid assortiment aan verbindende en originele activiteiten. Elkaar echt leren kennen, het aanwakkeren van creativiteit in teamverband en het ontdekken van verborgen talenten, dat is waar het om draait tijdens een Funkey Event. Onze activiteiten zijn zorgvuldig ontworpen om de teamspirit te versterken en onvergetelijke momenten te creëren die nog lang zullen nazinderen.

Dedicated event manager van planning tot debriefing

Wij nodigen je uit om te sparren over nieuwe ideeën en samen het concept tot in de kleinste details uit te werken. Jouw toegewijde event manager staat garant voor een zorgeloze ervaring en doorloopt samen met jou iedere stap van het event proces. Van de eerste brainstormsessie tot de uiteindelijke uitvoering, streven we naar een transparante communicatie tussen beide partijen. Deze open communicatie is essentieel om ervoor te zorgen dat het event perfect aansluit bij de doelen en verwachtingen van jouw bedrijf.

Kwaliteit en oog voor detail

Bij Funkey streven we naar niets minder dan topkwaliteit met oog voor elk detail. We werken samen met betrouwbare partners en houden rekening met ieders wensen en budget. Ons ervaren event team zorgt voor een persoonlijke aanpak en draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Van een spetterend personeelsfeest en teambuildingfestival tot een gezellige familiedag of  bedrijfsevent met overnachting. Funkey staat klaar om een onvergetelijke ervaring te creëren waar nog lang over zal worden nagepraat.

Events door de lens

Voor Matexi organiseerden we een unieke en gevarieerde familiedag in het centrum van Gent. Naast de programmatie van tal van originele en leuke activiteiten, zorgden we mee voor een uitgebreid catering aanbod en de aankleding van de locatie.

Funkey Fest, het teambuilding festival voor alle leeftijden, ideaal voor een gezellige familiedag. Tijdens Funkey Fest combineer je tal van unieke activiteiten gepaard met catering- en feestformule. Een evenement waar nog lang zal over nagepraat worden.

Van idee tot droomevent

Vertel ons jouw idee

Neem contact met ons op en vertel ons jouw familiedag-idee. Weet je nog niet exact hoe jouw event eruit zal zien? Geen probleem, onze event managers denken graag met jou mee.

Aan de slag!

Onze event managers gaan met jouw idee aan de slag. Ze zoeken een unieke locatie, heerlijke catering en randanimatie voor kinderen. Dankzij een transparant draaiboek heb je steeds zicht op de huidige stand van zaken.

Sit back & relax

Jij hoeft verder niets meer te doen. Het event team ontzorgt jou bij de gehele organisatie van jullie familiedag. Op de dag van het event zelf is er ook steeds een event manager van Funkey aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Jaren tellen, ervaringen vertellen

Meet Thessa, Aline en Dave, onze ervaren event managers. Zij staan klaar om van jouw bedrijfsevent een ultieme beleving te maken die jouw medewerkers dichter bij elkaar zal brengen. Weet je nog niet goed hoe jouw ideale event eruit ziet? Geen enkel probleem onze event managers denken graag met jou mee en komen steeds met creatieve ideeën. Met hun jaren ervaring in het vak kan jij op je beide oren slapen, ze zorgen ervoor dat elk evenement tot in de puntjes is uitgewerkt.

Contacteer ons

Zit je nog met wat vragen? Of wil je graag nog meer informatie over de mogelijkheden van Funkey Events? Contacteer ons via onderstaand formulier, wij helpen je graag verder