Funkey logo

Belgische Chocoladeworkshop

Belgische Chocoladeworkshop header image

Ontketen je innerlijke chocolatier met onze praktische Belgische Chocoladeworkshop! Leer de kunst van het tempereren, vormen en het maken van je eigen Belgische pralines en mendiants.

In het kort

Mogelijk in volgende talen

Frans, Engels

Van 5 tot 70 deelnemers

Maximum 2:30 uur

Tijdsduur bespreekbaar op aanvraag

Beschikbaar in deze regio'sWest-Vlaanderen, Brussel

Beschrijving

Teams van 2 of 3 worden gevormd, gevolgd door een korte uitleg over technieken voor het tempereren van chocolade voordat we aan het creatieve proces beginnen. De workshop is verdeeld in verschillende delen: te beginnen met het tempereren van de chocolade en vervolgens het vormen van de buitenste schalen van de pralines. Daarna werkt iedereen samen om chocoladegarnache voor de vulling te maken, mendiants te maken en tenslotte de pralineschalen te vullen en te sluiten. Terwijl we wachten tot de chocolade hard wordt, is er tijd om te ontspannen en te kletsen, terwijl we genieten van een van de beste warme chocolademelken ooit! Zodra de chocolade klaar is, gaan we verder met het ontvormen, proeven en verpakken van al je chocoladecreaties zodat je ze mee naar huis kunt nemen.

Foto's

Varianten

Eigenschappen

Op basis van deze vier eigenschappen kom je snel te weten wat je van de activiteit mag verwachten. Zo kan je jouw teambuilding nog beter afstemmen op de noden van je team.

  • Teamwork
  • Competitie
  • Actie
  • Leren

Beschikbaar in deze regio's

Deze activiteit kan plaatsvinden in volgende regio('s)

België
Brussel
West-Vlaanderen

Categorieën

Op zoek naar iets gelijkaardig? Honderden teambuildings wachten op jou in de volgende categorieën.

Loading...