Fruit en Chocolade workshop

Fruit en Chocolade workshop header image

De perfecte match ! We combineren vers fruit en gedroogde vruchten met Chocolade.

In het kort

Mogelijk in volgende talen

Nederlands, Frans, Engels

Van 10 tot 249 deelnemers

Maximum 2 uur

Tijdsduur bespreekbaar op aanvraag

Beschrijving

Op het programma:

  • verfijnde chocolade degustatie en fondue met fruit

  • uitleg over het maken en verwerken van chocolade

  • maken van een assortiment ijspralines met verse bananen (witte, melk, donkere én Ruby chocolade)

  • maken van een assortiment gedipte aarbeien (witte, melk, donkere én Ruby chocolade)


Alles word mooi afgewerkt met diverse garnituren en in aangepaste verpakking verpakt om mee huiswaarts te nemen. De ijspralines worden verpakt met droogijs in een speciaal voorziene doos (-80 °C).

Foto's

https://funkey.be/wp-content/uploads/2021/06/Chocolade-aardbeien-4.jpg
https://funkey.be/wp-content/uploads/2021/06/chocolade-aardbeien1.jpg

Varianten

Eigenschappen

Op basis van deze vier eigenschappen kom je snel te weten wat je van de activiteit mag verwachten. Zo kan je jouw teambuilding nog beter afstemmen op de noden van je team.

  • Teamwork
  • Competitie
  • Actie
  • Leren

Beschikbaar in deze regio's

Deze activiteit kan plaatsvinden in volgende regio('s)

België
Antwerpen
Brussel
Henegouwen
Luik
Namen
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
Waals-Brabant
Limburg
Luxemburg

Categorieën

Op zoek naar iets gelijkaardig? Honderden teambuildings wachten op jou in de volgende categorieën.

Loading...