Beschrijving
Tijdens deze workshop ga je creatief aan de slag met wat voorhanden is aan uitgestalde ingrediënten in ons . We werken met lokale, duurzame seizoensgebonden ingrediënten of met producten (tegen voedselverspilling). Je maakt je eigen interpretatie van een gerecht of recept. Je kookt in kleine groepjes (3 tot 5 personen) aan een eigen kookeiland. Indien nodig helpen wij je graag op weg.
Dankzij veel informatie over de ingrediënten en kookwijzen kan je hierna thuis ook aan de slag! We leren je ook wat MEP en PREP betekent in de keuken. Je ontvangt bovendien een digitale cursus met de recepten. Maak zeker vooraf de intoleranties kenbaar.
Wat staat er op het menu?
Een amuse
Een hapje of soep
Het hoofdgerecht (in vlees en/of veggie/vegan versie)
Een dessert
Koffie of thee met een snoepje
Inbegrepen: 2 glazen wijn per persoon en eigen gemaakte drankjes à volonté
Wat kan je verwachten?
Lokaal, duurzaam & seizoensgebonden
Creatief met wat voorhanden is; eigen interpretatie van een gerecht of recept
Steeds gerechten met vlees, veggie en/of vegan (op vraag kan ook 1 categorie)
Koken in kleine groepjes (3-5 pers) aan een eigen kookeiland
Veel info rond ingrediënten, kookwijzen, enz met tips om ook thuis verder aan de slag te gaan
Digitale cursus met recepten
Aandenken in de vorm van enkele mooie sfeerbeelden, bruikbaar voor social media of intern gebruik binnen het bedrijf
Veel plezier & gezelligheid
(h)Eerlijk eten!






