Beschrijving
De kookworkshop start met een korte show cooking, waarbij jullie alvast enkele lekkernijen kunnen proeven. Daarna gaan jullie zelf aan de slag, in kleine groepjes. Tot slot gaan we aan tafel om gezellig samen te eten.
We maken onze eigen interpretatie van een gerecht of recept, en pimpen dat tot gastronomische hoogte. Denk aan: Asperges à la Flamande, Gentse waterzooi, Vol-au-vent ... maar dan op een manier dat u het niet meteen zal herkennen. We werken met lokale, duurzame seizoensgebonden ingrediënten of met producten (tegen voedselverspilling). De recepten krijg je digitaal doorgestuurd.
Op het menu vind je:
Een amuse
Een hapje of soep
Het hoofdgerecht (in vlees en/of veggie/vegan versie)
Een dessert
Koffie of thee met een snoepje
Inbegrepen: 2 glazen wijn per persoon en eigen gemaakte drankjes à volonté
Wat kan je verwachten?
Lokaal, duurzaam & seizoensgebonden
Creatief met wat voorhanden is; eigen interpretatie van een gerecht of recept
Steeds gerechten met vlees, veggie en/of vegan (op vraag kan ook 1 categorie)
Koken in kleine groepjes (3-5 pers) aan een eigen kookeiland
Veel info rond ingrediënten, kookwijzen, enz met tips om ook thuis verder aan de slag te gaan
Digitale cursus met recepten
Aandenken in de vorm van enkele mooie sfeerbeelden, bruikbaar voor social media of intern gebruik binnen het bedrijf
Veel plezier & gezelligheid
(h)Eerlijk eten!







