Skip to main content

Teambuildings Genk

De leukste teambuildings in Genk vind je hier

De leukste teambuilding in Genk vind je hier. Bij Funkey hebben een database vol leuke teambuilding activiteiten. Vroeger stond Genk gekend om haar steenkoolmijnen, maar vandaag is Genk een bruisende stad. Ideaal dus om een leuke teambuildingdag te organiseren. Ons assortiment in Genk is zeer uitgebreid, van leuke kookworkshops tot culturele teambuildings, dit in alle prijscategoriëen.

De organisatie van jouw teambuilding neemt Funkey helemaal op zich, van catering tot overnachting. Jij hoeft verder dus niets te doen.

Bekijk onze activiteiten in GenkBekijk ons volledige aanbod
schapen in weide

Waarom kiezen voor Funkey?

Jij kiest, Funkey regelt de rest

We regelen de organisatie van je teambuilding van aanvraag tot boeking. Overnachting, catering, locatie of transport nodig? Geen probleem, wij zorgen voor een formule op maat.

Prijs bij Funkey = prijs bij aanbieder

De prijs die je betaalt op Funkey is dezelfde prijs die je zou betalen mocht je de teambuilding rechtstreeks bij de aanbieder boeken. Je betaalt enkel een kleine servicekost voor onze dienstverlening.

Kwaliteit gegarandeerd

Alle activiteiten die worden aangeboden op Funkey werden onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck. Je kan dus op beide oren slapen: jouw teambuilding wordt een geweldige ervaring.

Grootste aanbod in België

Funkey heeft momenteel het grootste teambuildingaanbod van België. Hierdoor kunnen we altijd een teambuilding voorzien die 100% voldoet aan al je vereisten.

Uitgelicht in Genk

Bekijk alle activiteiten in Limburg