Skip to main content

Teambuildings Leuven

De leukste teambuildings in Leuven vind je hier

Op zoek naar een teambuilding in Leuven? Dan ben je bij Funkey aan het juiste adres. Wij bieden tal van leuke teambuilding activiteiten aan in deze bruisende studentenstad. Ontdek Leuven aan de hand van een leuk en duurzaam stadsspel, te voet of per fiets. Blijf je liever binnen? Geen enkel probleem, bij Funkey bieden we enorm veel leuke indoor workshops aan.

Over de organisatie hoef jij je geen zorgen te maken. Bij Funkey bieden wij een totaalbeleving aan. Wij regelen alles, een leuke activiteit in combinatie met catering en/of overnachting.

Bekijk onze activiteiten in LeuvenBekijk ons volledige aanbod

Waarom kiezen voor Funkey?

Jij kiest, Funkey regelt de rest

We regelen de organisatie van je teambuilding van aanvraag tot boeking. Overnachting, catering, locatie of transport nodig? Geen probleem, wij zorgen voor een formule op maat.

Prijs bij Funkey = prijs bij aanbieder

De prijs die je betaalt op Funkey is dezelfde prijs die je zou betalen mocht je de teambuilding rechtstreeks bij de aanbieder boeken. Je betaalt enkel een kleine servicekost voor onze dienstverlening.

Kwaliteit gegarandeerd

Alle activiteiten die worden aangeboden op Funkey werden onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck. Je kan dus op beide oren slapen: jouw teambuilding wordt een geweldige ervaring.

Grootste aanbod in België

Funkey heeft momenteel het grootste teambuildingaanbod van België. Hierdoor kunnen we altijd een teambuilding voorzien die 100% voldoet aan al je vereisten.

Uitgelicht in Leuven

Bekijk alle activiteiten in Vlaams-Brabant