Skip to main content

Teambuildings Mechelen

De leukste teambuildings in Mechelen vind je hier

Op zoek naar een teambuilding in Mechelen? Bij Funkey vind je het grootste aanbod teambuildingactiviteiten in België. Mechelen is een bruisende stad met een rijke historie, ideaal voor een leuk stadspel. Ook aan catering- en overnachtingsmogelijkheien geen gebrek. Mechelen is dé stad voor een originele en geslaagde teambuilding.

Over de organisatie hoef je je geen zorgen te maken. Bij Funkey organiseren wij jouw teambuildingdag(en) volledig op maat. Bekijk hieronder welke teambuildingactiviteiten Mechelen te bieden heeft voor jou en jouw team.

Bekijk onze activiteiten in MechelenBekijk ons volledige aanbod

Waarom kiezen voor Funkey?

Jij kiest, Funkey regelt de rest

We regelen de organisatie van je teambuilding van aanvraag tot boeking. Overnachting, catering, locatie of transport nodig? Geen probleem, wij zorgen voor een formule op maat.

Prijs bij Funkey = prijs bij aanbieder

De prijs die je betaalt op Funkey is dezelfde prijs die je zou betalen mocht je de teambuilding rechtstreeks bij de aanbieder boeken. Je betaalt enkel een kleine servicekost voor onze dienstverlening.

Kwaliteit gegarandeerd

Alle activiteiten die worden aangeboden op Funkey werden onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck. Je kan dus op beide oren slapen: jouw teambuilding wordt een geweldige ervaring.

Grootste aanbod in België

Funkey heeft momenteel het grootste teambuildingaanbod van België. Hierdoor kunnen we altijd een teambuilding voorzien die 100% voldoet aan al je vereisten.

Uitgelicht in Mechelen

Bekijk alle activiteiten in Antwerpen