Skip to main content

Teambuilding met overnachting

Meer dagen, meer dynamiek

Op zoek naar een teambuilding met overnachting? Dan ben je bij Funkey aan het juiste adres! Met een uitgebreid aanbod aan teambuilding activiteiten en tal van unieke (overnachting)locaties verzorgen wij jou van een totaalbeleving. Dit is de perfecte gelegenheid om elkaar buiten de traditionele werkomgeving te leren kennen.

Bekijk onze teambuilding activiteiten
teambuilding met overnachting

Waarom voor Funkey kiezen?

Overvloed aan diverse activiteiten

Met onze ongeëvenaarde expertise in teambuilding ben je verzekerd van een teamevent dat niet alleen aan alle verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft! We beschikken over een uitgebreid assortiment aan leuke activiteiten die niet alleen jouw collega’s dichter bij elkaar brengen, maar ook een unieke ervaring bieden. Elkaar echt leren kennen, het aanwakkeren van creativiteit in teamverband of het ontdekken van verborgen talenten, het kan allemaal tijdens een Funkey teambuilding met overnachting. Tijdens deze teamervaring creëer je onvergetelijke momenten die nog lang zullen nazinderen.

teambuilding met overnachting activiteit
teambuilding met overnachting hotel

Tal van unieke locaties

Bij Funkey zijn we trots op onze uitgebreide database, die boordevol unieke locaties zit die naadloos aansluiten bij de door jou gekozen teambuilding activiteit(en). Van een boutique hotel en state-of-the art vakantiewoning tot een budgetvriendelijke herberg of glamping, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij werken nauw samen met onze partners om ervoor te zorgen dat elke locatie voldoet aan onze hoge normen op het gebied van kwaliteit en gastvrijheid. Had je zelf al een locatie in gedachten? Geen enkel probleem, onze event managers werken graag een formule op maat voor jou uit.

Kwaliteit en oog voor detail

Wij streven naar niets minder dan topkwaliteit met oog voor elk detail. We werken samen met betrouwbare partners en houden rekening met ieders wensen en budget. Ons ervaren event team zorgt voor een persoonlijke aanpak en draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Funkey staat klaar om een onvergetelijke ervaring te creëren waar nog lang over zal worden nagepraat.

teambuilding met overnachting

Vind de ideale activiteit

Gebruik onze handige filter om de activiteit te vinden die perfect aansluit bij jouw noden. Zodra je die ideale activiteit hebt gevonden, vraag je eenvoudig een gratis offerte aan. Vergeet niet in de opmerkingen te vermelden dat je ook graag een overnachting wilt toevoegen. Onze event managers gaan meteen aan de slag met jouw aanvraag en regelen een op maat gemaakte formule.

  • Categorie

Jaren tellen, ervaringen vertellen

Meet Thessa, Aline en Dave, onze ervaren event managers. Zij staan klaar om van jouw teambuilding met overnachting een ultieme beleving te maken.. Weet je nog niet goed hoe je jouw teambuilding wil vormgeven? Geen enkel probleem onze event managers denken graag met jou mee en komen steeds met creatieve ideeën. Met hun jaren ervaring in het vak kan jij op je beide oren slapen, ze zorgen ervoor dat elk evenement tot in de puntjes is uitgewerkt. Vul onderstaand contactformulier in en zij helpen jou graag verder.

Contacteer ons

Zit je nog met wat vragen? Of wil je graag nog meer informatie over de mogelijkheden van Funkey? Contacteer ons via onderstaand formulier, wij helpen je graag verder