Avontuurlijke activiteiten

De leukste avontuurlijke activiteiten vind je bij Funkey. Zo bieden we leuke sportieve teambuildings aan, maar ook activiteiten die je een echte adrenalinerush zullen bezorgen, zoals rijden met een buggy of lasershooting. Zowel voor indoor als outdoor activiteiten zijn er talloze mogelijkheiden. We kunnen alleszins onze avontuurlijke teambuildings en groepsactiviteiten heel sterk aanbevelen. Ben je geïnteresseerd contacteer ons even. Dan regelen we alles!

Teambuilding sport

Een sportieve teambuilding is altijd superleuk om te doen met je bedrijf of met je vrienden. Een potje rugby of een leuke kanotocht. Het kan allemaal bij Funkey. Sportieve en avontuurlijke activiteiten zijn top!

Op zoek naar avontuurlijke activiteiten met je collega’s of vrienden? We hebben een heel divers aanbod van actieve teambuildings voor jou en je sportieve collega’s. Onze uiteenlopende actieve teambuilding activiteiten zijn een garantie voor dynamiek bij jou en je collega’s. Zowel indoor als outdoor. Op het land, op het water of in de lucht. Van een survival in de Ardennen tot het bedwingen van de golven op onze Noordzee.  Recreatief of competitief, voor elk wat wils. Welke actieve teambuilding activiteiten gaan jullie beleven? Keuze genoeg.