Beschrijving
Verloop van de dag bij de standaard formule:
- 10.30 uur: De gids wacht u op aan de muziekkiosk op de Kouter voor het eerste deel van de wandeling.
- 11.15 uur: Bij een eerste halte voorzien we u een Gents aperitief met hapjes: coupe Gantoise of Gents bier of frisdrank en Gentse geneugten (kop, kaas, olijfjes, salami, … en Tierenteynmosterd).
- 12.00 uur: De gids haalt u op voor het tweede deel van de wandeling ‘Gent op z’n kookpunt’. Aan de hand van smakelijke verhalen en pittige anekdotes duikt u in de geschiedenis van onze culinaire gewoontes en ontdekt u het rijke Gentse culinaire aanbod. de geschiedenis van onze stad komt uiteraard ook aan bod.
- 13.00 uur: We reserveren voor u een tafeltje bij een typisch Genst etablissement voor een Vlaamse streekgerecht voor- en hoofdgerecht met 2 dranken inclusief.
- 14.30 uur: De gids vervoegt u voor het derde deel van de wandeling.
- 15.00 uur: De wandeling eindigt bij een heerlijke koffie of thee met een bordje met zoete Gentse specialiteiten, zoals de cuberdon, chocolade draakjes, Gentse kletskoppen….