fbpx

Boer zkt team…

By | News

Afgelopen week ontvingen wij Lidl in het landelijke Zulte. Daar gingen zij midden ten velde de uitdaging aan om zich te bewijzen in het boerenleven. In de farm games gingen ze de strijd aan in verschillende disciplines zoals zaklopen, kruiwagen racen en zelf het melken van Bella de koe.

Goed ’t Overmeersch was de ideale setting om na de Farm games de teambuilding af te sluiten met een hapje en een drankje voorzien door Cuisino Royale.

Stephanie van Lidl was alvast zeer enthousiast: ‘Hartelijk dank voor de goede organisatie! We hebben een echte topdag achter de rug! Waarvoor dank!’.

Boer zkt team…

fdtrckkoe

Kwaliteitslabel voor SOMM

By | News

We vieren de 60ste verjaardag van de stamvader van Funkey in stijl, met een heerlijke wijndegustatie. Marina van SOMM ontvangt ons met 4 personen in haar eigen knusse woonkamer en we beginnen spontaan te watertanden van de Gentse specialiteiten die al uitgestald staan op tafel.

We starten met een sprankelende Zuid-Limburgse schuimwijn en er volgt een frisse wijn afkomstig van de wijngaarden in Zwijnaarde langs de oevers van de schelde. Deze vormen een unieke mix met de hartige hapjes met Tierenteyn Mosterd.

Marina is duidelijk gepassioneerd door de wijnen die ze serveert en geeft met flair een heel gedegen uitleg bij alle wijnen die de revue passeren. We genieten nog van enkele wereldwijnen in een  ongedwongen en losse sfeer.

We eindigen met een dessertwijn die perfect samengaat met een mastel van Himschoot met Gentse marmelade van Callas. Deze ‘high wine’ is een echte aanrader voor de liefhebbers van een culinaire teambuilding!

Binnenkort opent Marina trouwens haar eigen wijn en degustatiebar in de Steendam 39 in Gent en dat belooft een echte topper te worden. We wensen haar alvast alle succes toe!

Boek 'High Wine'
Schermen

Funkey kwaliteitslabel voor schermen

By | News

We treden binnen in een klein deurtje tussen de Mammelokker en het Belfort en lijken in een teletijdmachine gestapt te zijn naar de Renaissance.
In de prachtige historische Lakenhalle in Gent vinden we de oudste schermclub ter wereld terug.
Onze enthousiaste begeleider Kristiaan van Action Maker vertelt de enige pittige anekdote na de andere en maakt ons zo warm om de meest edele sport te wereld te beoefenen. We leren de basispassen en de beste verdedigingstactieken en de fijnste aanvalstechnieken. Eens we die min of meer onder de knie hebben is het tijd voor het echte werk: het duel. Een man-tegen-man gevecht, ter eer en glorie van de overwinnaar….

Dit is een top teambuilding:

  • Unieke locatie
  • Bevlogen begeleiding
  • Leerrijke, actieve en toch speelse activiteit

Een dikke merci aan Frederiek van Action Maker voor deze buitengewone belevenis!!

Volg ook een Scherminitiatie!

Workshop Graffiti

By | News

Planet Talent won een gratis teambuilding via de wedstrijd in HR Square en koos voor een graffiti workshop in Gent met de graffiti Fabriek. Een top keuze zo bleek, want iedereen was nadien laaiend enthousiast over de professionele begeleiding door Yassin en het fantastische eindresultaat. En het moet gezegd, er zaten enkele pareltjes tussen…

De Funkey Feesten

By | News

En of de Gentse Feesten 2017 Funkey waren… 10 dagen boordevol plezier, verrassingen, toffe mensen en veel meer lekkers!! We hebben ook veel Funkey activiteiten gespot:

Op de Gentse binnenwateren kon je het cultureel erfgoed van onze stad bewonderen met een thematische boottocht. De actievelingen onder ons peddelden dan weer zelf tussen de pontons van Polé Polé met de kajak. Je kan het ook na de feesten zelf beleven via

teambuilding Funkey Gentse Feesten kajak boottocht
teambuilding Funkey Gentse Feesten Parkin Petanque

Om te chillen met een lekkere hap in een uniek kader kon je bij parking petanque terecht, een fantastisch initiatief van ZETTU. Zij nemen je ook na de feesten mee op culinaire ontdekkingstocht:

Soul Food

Een workshop, maar dan eentje met een onweerstaanbaar feest gehalte. Niemand trekt zich nog iets aan van de regen… Shaken, springen en swingen op Sint-Jacobs met de Twerkshop. Moven & Grooven samen met vrienden of collega’s:

Twerkshop
teambuilding Funkey Gentse Feesten Twerkshop
teambuilding Funkey Gentse Feesten Cirq Datakamp Batakamp

De kranten stonden er weer vol van en elk jaar val je weer van de ene verbazing in de andere. Er was veel commotie over blenders en kuikentjes, maar de mannen van Cirq zorgden weer voor een totaalspektakel voor jong en oud: van Tinderen voor Kinderen tot analoge Pokemon. Goed voor elk personeelsfeest of een originele teambuilding. Binnenkort te boeken via Funkey. Heimwee naar de editie van vorig jaar? Dompel je dan nog eens onder in de wereld van de vluchtelingen via:

Batahlan Refu Village

Newsmonkey

By | News

Samen met de crew van Newsmonkey testen we Expeditie Robinson bij Stevo Kitesurf.

Op weg naar zee maken de onheilspellende grijze wolken gelukkig plaats voor de eerste zonnestralen van de dag. De jonge garde van hét nieuwsmerk van generation Y heeft er zin in!! De werkplunje wordt ingewisseld voor sportieve strandkledij en gekleurde bandana’s.  De strijd om het eiland barst los! Ze nemen het vol enthousiasme tegen mekaar op in de vuurproef, de kokosnootrace en de bamboebaan. Het levert even hilarische als hartverwarmende beelden op, zoals je in het filmpje hieronder kan zien.

Na het kiten, wordt de dag in schoonheid afgesloten met een heerlijke beach burger. Poep in het zand, pintje in de hand. Chill!

Zelf ook zin in een avontuurlijke teambuiling aan zee? Boek nu via funkey.be

Slipway is nu Funkey-Approved

By | News
Zondag voor dag en dauw gaat de wekker… Pijn maakt snel plaats voor enthousiasme, want straks mogen we een slippertje maken in Breda. Een slipcursus met de wagen welteverstaan bij onze partner, Slipway.
Zoals je ziet worden veiligheid en plezier hier probleemloos gecombineerd. No stress! Door de professionele en sympathieke begeleiding van Jense kan je de gevaren van de weg perfect inschatten. En de overblijvende spanning hebben wij weggelachen samen met onze nieuwe vriend Wesley, die ons vergezelde in de wagen.
Top activiteit, die zeker smaakt naar meer!!
Test het zelf!

Eerste Funkeylabel uitgereikt

By | News

De vrienden van Cedalion bijten de spits af en durven de test aan… Krijgen zij als eerste het Funkey label? Wordt ‘Arrow Tag’ door Funkey approved?

We spelen de Hunger Games in het echt en gaan de strijd aan met pijl en boog in 2 teams van 4 personen. Deze teams zijn geselecteerd door de onschuldige handen van Mon & Lucie (5 en 3,5 jaar) uit de vele deelnemers via onze oproep op sociale media.

We speelden alsof ons leven ervan afhing en uiteindelijk kroonde het team van Nele Brauers zich tot de heersers van Arrow Tag.

Arrow Tag teambuilding Funkey
Arrow Tag teambuilding Funkey

Maar uiteindelijk schuilt er een winnaar in elk van ons, want elke deelnemer heeft een super wijze middag beleefd met Funkey en Cedalion. Hun eerste Funkey kwaliteitslabel voor ‘Arrow Tag’ is dan ook meer dan verdiend!

We hebben ons rot geamuseerd met deze originele teambuilding. We zijn vertrokken als nobele onbekenden van elkaar, maar voelen ons verbonden voor het leven. En ja, we hebben de mannen van Cedalion met plezier een pintje betaald. Ze scoren dus op elk van de 4 Funkey Factors. .

Funkey lanceert kwaliteitslabel voor teambuilding

By | News

Bij Funkey willen we plezier aanbieden, maar ook kwaliteit. Daarom testen we zelf de activiteiten die we op onze website promoten. We doen dit niet alleen, maar nodigen telkens een aantal uitverkorenen uit om mee met ons op pad te gaan. Check onze wedstrijden op Facebook en Linkedin als je zelf eens een originele teambuilding wil beleven en evalueren.

We beoordelen de teambuilding activiteiten op 4 punten: de 4 Funkey Factors:

FUN

In de eerste plaats willen we dat jij je amuseert.

WOW

Een activiteit mag zeker ook verwonderen en verbazen.

HUG

Je moet niet perse knuffelen,maar we willen toch dat de band tussen de deelnemers versterkt

TIP

De prijs-kwaliteit verhouding is ok.. Eigenlijk wil je de begeleider(s) zelf een fooi geven.

De activiteiten die door ons getest en goedgekeurd worden, willen we natuurlijk extra in de kijker zetten. Daarom geven we ze dit opvallende label.

Met een Funkey approved teambuilding ben je zeker van een once in a lifetime experience!

kwaliteitslabel Funkey