Actieve teambuilding

Highland Games

Highland Games is een combinatie van traditionale proeven met een authentiek Schots gevoel. Als deelnemer waan je je door de aangepaste kledij en toepasselijke muziek meteen in de Schotse Highlands!

Tijdens je hoogsteigen Highland Games komt het aan op een goede samenwerking. Je krijgt allerlei uitdagingen en proeven. Hiervoor krijg je steeds nodige uitleg en bedenktijd.

De proeven brengen je helemaal in Schotse sferen: paalwerpen, touwtrekken en hoefijzerwerpen zijn slechts een greep uit de vele unieke kracht- en behendigheidsproeven.

Wil je het nog echter maken? Vraag dan naar onze optionele doedelzakspelers. Ook het whisky-proeven en schapendrijven kunnen bijkomend op je Highland Games worden aangevraagd.

De prijs is afhankelijk van de duur van de activiteit.

Aantal deelnemers

Van 10 tot 100 personen

Talen

Nederlands, Engels, Frans

Duurtijd

Halve of volledige dag

Budgetindicatie

€35 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Highland Games

35.00

Highland Games is een combinatie van traditionale proeven met een authentiek Schots gevoel. Als deelnemer waan je je door de aangepaste kledij en toepasselijke muziek meteen in de Schotse Highlands!

Artikelnummer: 10329 Categorieën: ,

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Highland Games”