Met een penseel in de ene hand en een glas in de andere, maak je in no time een prachtig meesterwerk! Onder begeleiding van een ervaren schilder en met leuke muziek op de achtergrond geniet je samen met collega’s van uren schilderplezier.

De stap-voor-stap instructies van Simon (of één van zijn collega-schilders) en de gezellige beats helpen je goed op weg in het creatieve proces. Je start met een blanco canvas, à volonté verf en gaat na een drietal uur naar huis met je eigen unieke kunstwerk. M.a.w. een uitgelezen kans om je collega’s op een heel andere manier te leren kennen!

Er kan ook gezorgd worden voor een ontwerp waarbij alle schilderijen op het einde van de sessie 1 groot, kleurrijk geheel vormen.

Verder is er geen ervaring vereist en creatieve zijsprongetjes worden sterk aangemoedigd. Ideaal voor zowel binnen als buiten.

 

Deze activiteit kan doorgaan in Antwerpen, Brussel, Henegouwen, Limburg, Luik, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en West-Vlaanderen .

Aantal deelnemers

Vanaf 5 tot 40 deelnemers

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€40 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Paint & Sip

5 out of 5 based on 7 customer ratings
(7 customer reviews)

40.00

Met een penseel in de ene hand en een glas in de andere, maak je in no time een prachtig meesterwerk! Onder begeleiding van een ervaren schilder en met leuke muziek op de achtergrond geniet je samen met collega’s van uren schilderplezier.

Beoordelingen

Rated 5 out of 5 stars
7 reviews
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

7 reviews for Paint & Sip

Schrijf een review