Deze initiatie schermen maakt van je team ware musketiers.

Weinig mensen kunnen zeggen ooit al de degens gekruist te hebben tijdens een partijtje schermen. Deze teambuilding is dan ook altijd een zeer unieke en leuke ervaring.

Tijdens deze initiatie schermen worden de verschillende basistechnieken en regels aangeleerd van de schermsport op een leuke en dynamische manier: basispassen, salueren, houding, uitval, parades, … Elke deelnemer krijgt de welbekende schermuitrusting: een schermvest, met masker en, niet te vergeten, een wapen.

Op het einde van elke initiatie kunnen de deelnemers hun aangeleerde vaardigheden in de praktijk omzetten, door andere deelnemers uit te dagen voor een duel.

Aantal deelnemers

Van 5 tot 100 personen

Talen

Nederlands, Engels, Frans

Duurtijd

1 tot 2 uur

Budgetindicatie

€35 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan