Actieve teambuilding

The Pizza Game

Op zoek naar een leuke teambuildingactiviteit die een stukje catering kan koppelen aan activiteiten? Ontdek onze Pizza Game, een gloednieuw concept!

In een eerste fase van de activiteit spelen de verschillende teams kleine wedstrijdjes tegen elkaar met korte activiteiten, tussendoor voorzien wij een aperitief, waarna we aan een gezamenlijke activiteit starten. Bij deze laatste activiteit zullen de deelnemers volgens het principe van een “escape game” hun ingrediënten, voor de pizza achteraf, moeten vrijspelen. Ze doen dit door het oplossen van raadsels, kraken van codes en uitvoeren van opdrachten. Zijn ze daar in geslaagd? De oven staat al warm, samen met bijhorende drankjes stellen we onze eigen pizza’s samen. De begeleider van de activiteit bakt de ene na de andere pizza af en de deelnemers kunnen ondertussen gezellig keuvelen in een aangenaam kader.

We zien dit als een hapje/drankje/activiteit. De pizza vervangt geen maaltijd.

Aantal deelnemers

Vanaf 8 tot 20 deelnemers

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€70 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode, kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen behandelen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!