Wind Farm is een creatieve teambuilding rond duurzaamheid. Teams krijgen de opdracht om een te bouwen om een gewicht 1 meter van de grond te heffen. Elk team krijgt een box met bouwmaterialen waarmee ze zo efficiënt mogelijk mee aan de slag moeten gaan

Elk onderdeel heeft zijn CO2-voetafdruk en teams willen de totale voetafdruk van hun apparaat uiteraard zo laag mogelijk houden. Eens de teams een werkend aparaat hebben, kunnen ze gaan denken hoe ze kunnen optimaliseren om de voetafdruk zo laag mogelijk te houden.

Na het bouwen begint de “sustainability-challenge” via een app-based game. Tijdens deze challenge werken de teams allerlei vragen en opdrachten af om de CO2-voetafdruk van hun bouwwerk te compenseren. De challenge bestaat zowel uit quizvragen rond duurzaamheid als uit creatieve foto-en video-opdrachten.

Tot slot testen we alle bouwwerken en berekenen we de uiteindelijke CO2-voetafdruk. Het team met een werkend apparaat en de laagste CO2-voetafdruk wordt uiteindelijk uitgeroepen tot winnaar. Wind Farm is een activiteit waarbij probleemoplossend denken, creativiteit, gedrevenheid, samenwerking en strategisch denken een belangrijke rol spelen.

Aantal deelnemers

Van 10 tot 160 personen

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Duurtijd

2 - 2,5 uur

Budgetindicatie

€90 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Wind Farm

90.00

Wind Farm is een creatieve teambuilding rond duurzaamheid. Teams krijgen de opdracht om een te bouwen om een gewicht 1 meter van de grond te heffen. Elk team krijgt een box met bouwmaterialen waarmee ze zo efficiënt mogelijk mee aan de slag moeten gaan

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Wind Farm”