Twee bevlogen chef-koks nemen je mee op een culinaire reis. We maken enkele echte klassiekers, maar dan ‘anders’. Gastronomisch, een ware streling voor zowel het oog als de smaakpapillen. Onze partner Véronique kent de korte keten door en door en vertelt je alles over de herkomst of productie van een product. Soraya heeft veel kennis van gezondheidsaspecten & maakt vanuit haar Tunesische roots haar eigen kruidenmengelingen. Samen zijn we een vat vol informatie en wijsheden.
De kookworkshop start met een korte show cooking, waarbij jullie alvast enkele lekkernijen kunnen proeven. Daarna gaan jullie zelf aan de slag, in kleine groepjes. Tot slot gaan we aan tafel om gezellig samen te eten.
We maken onze eigen interpretatie van een gerecht of recept, en pimpen dat tot gastronomische hoogte. Denk aan: Asperges à la Flamande, Gentse waterzooi, Vol-au-vent … maar dan op een manier dat u het niet meteen zal herkennen. We werken met lokale, duurzame seizoensgebonden ingrediënten of met producten (tegen voedselverspilling). De recepten krijg je digitaal doorgestuurd.
Op het menu vind je:
- Een amuse
- Een hapje of soep
- Het hoofdgerecht (in vlees en/of veggie/vegan versie)
- Een dessert
- Koffie of thee met een snoepje
- Inbegrepen: 2 glazen wijn per persoon en eigen gemaakte drankjes à volonté
Wat kan je verwachten?
- Lokaal, duurzaam & seizoensgebonden
- Creatief met wat voorhanden is; eigen interpretatie van een gerecht of recept
- Steeds gerechten met vlees, veggie en/of vegan (op vraag kan ook 1 categorie)
- Koken in kleine groepjes (3-5 pers) aan een eigen kookeiland
- Veel info rond ingrediënten, kookwijzen, enz met tips om ook thuis verder aan de slag te gaan
- Digitale cursus met recepten
- Aandenken in de vorm van enkele mooie sfeerbeelden, bruikbaar voor social media of intern gebruik binnen het bedrijf
- Veel plezier & gezelligheid
- (h)Eerlijk eten!
Deze activiteit kan doorgaan in Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen .
Aantal deelnemers
Talen
Nederlands
Duurtijd
Budgetindicatie
€85 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.
Getest en goedgekeurd
Schrijf als eerste een reviewVraag hier je offerte aan
Maak van een klassiek gerecht een gastronomisch gerecht!
€85.00
Twee bevlogen chef-koks nemen je mee op een culinaire reis. We maken enkele echte klassiekers, maar dan ‘anders’. Gastronomisch, een ware streling voor zowel het oog als de smaakpapillen. Onze partner Véronique kent de korte keten door en door en vertelt je alles over de herkomst of productie van een product. Soraya heeft veel kennis van gezondheidsaspecten & maakt vanuit haar Tunesische roots haar eigen kruidenmengelingen. Samen zijn we een vat vol informatie en wijsheden.
Reviews
There are no reviews yet.