Culinaire teambuilding

Maak van een klassiek gerecht een gastronomisch gerecht!

Twee bevlogen chef-koks nemen je mee op een culinaire reis. We maken enkele echte klassiekers, maar dan ‘anders’. Gastronomisch, een ware streling voor zowel het oog als de smaakpapillen. Onze partner Véronique kent de korte keten door en door en vertelt je alles over de herkomst of productie van een product. Soraya heeft veel kennis van gezondheidsaspecten & maakt vanuit haar Tunesische roots haar eigen kruidenmengelingen. Samen zijn we een vat vol informatie en wijsheden.

De kookworkshop start met een korte show cooking, waarbij jullie alvast enkele lekkernijen kunnen proeven. Daarna gaan jullie zelf aan de slag, in kleine groepjes. Tot slot gaan we aan tafel om gezellig samen te eten.

We maken onze eigen interpretatie van een gerecht of recept, en pimpen dat tot gastronomische hoogte. Denk aan: Asperges à la Flamande, Gentse waterzooi, Vol-au-vent … maar dan op een manier dat u het niet meteen zal herkennen. We werken met lokale, duurzame seizoensgebonden ingrediënten of met producten (tegen voedselverspilling). De recepten krijg je digitaal doorgestuurd.

Op het menu vind je:

  • Een amuse
  • Een hapje of soep
  • Het hoofdgerecht (in vlees en/of veggie/vegan versie)
  • Een dessert
  • Koffie of thee met een snoepje
  • Inbegrepen: 2 glazen wijn per persoon en eigen gemaakte drankjes à volonté

Wat kan je verwachten?

  • Lokaal, duurzaam & seizoensgebonden
  • Creatief met wat voorhanden is; eigen interpretatie van een gerecht of recept
  • Steeds gerechten met vlees, veggie en/of vegan (op vraag kan ook 1 categorie)
  • Koken in kleine groepjes (3-5 pers) aan een eigen kookeiland
  • Veel info rond ingrediënten, kookwijzen, enz met tips om ook thuis verder aan de slag te gaan
  • Digitale cursus met recepten
  • Aandenken in de vorm van enkele mooie sfeerbeelden, bruikbaar voor social media of intern gebruik binnen het bedrijf
  • Veel plezier & gezelligheid
  • (h)Eerlijk eten!

Deze activiteit kan doorgaan in Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen .

Aantal deelnemers

Vanaf 16 tot 20 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

4 uur

Budgetindicatie

€85 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Maak van een klassiek gerecht een gastronomisch gerecht!

85.00

Twee bevlogen chef-koks nemen je mee op een culinaire reis. We maken enkele echte klassiekers, maar dan ‘anders’. Gastronomisch, een ware streling voor zowel het oog als de smaakpapillen. Onze partner Véronique kent de korte keten door en door en vertelt je alles over de herkomst of productie van een product. Soraya heeft veel kennis van gezondheidsaspecten & maakt vanuit haar Tunesische roots haar eigen kruidenmengelingen. Samen zijn we een vat vol informatie en wijsheden.

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Maak van een klassiek gerecht een gastronomisch gerecht!”