https://picsum.photos/1600/400?random=929

Retro seizoenskoken: Een culinaire reis naar de 19de eeuw

Beleef de charme van koken zoals het ooit was: op een Leuvense stoof, met ingrediënten die je zélf plukt in een weelderige tuin. Deze ervaring combineert rust, ambacht en samenzijn – perfect voor teams die even willen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en samen een tijdloze maaltijd willen creëren.

In het kort

Mogelijk in volgende talen

Nederlands

Van 1 tot 6 deelnemers

Maximum 2 uur

Tijdsduur bespreekbaar op aanvraag

Beschrijving

Tijdens deze unieke workshop beginnen we met een welkomstdrankje in het Prieeltje van de Oude Brouwerij. Daarna volgt een rondleiding door de grote biodiverse tuin, waar je de seizoensgroenten en kruiden ontdekt en eigenhandig oogst. Terwijl enkelen de oogst spoelen, halen de anderen hout in het Pannenhuis. We houden samen het vuur brandend en bereiden tijdloze vegetarische gerechten met een nostalgische touch. Denk aan daslookpesto (lente), een salade met eetbare bloemen (zomer), een stoofpotje met lokaal bier (herfst) of kruidige gegratineerde stoemp (winter).

Bij het afscheid krijgt iedereen nog een aandenken mee naar huis.

Foto's

https://funkey.be/wp-content/uploads/2025/01/629Xl9PSP4LItQ6q.png
https://funkey.be/wp-content/uploads/2025/01/Erf.jpg
https://funkey.be/wp-content/uploads/2025/01/IMG_20241023_164100.jpg
https://funkey.be/wp-content/uploads/2025/01/IMG_20241023_181106.jpg
https://funkey.be/wp-content/uploads/2025/01/Kranenhuisje.jpg

Varianten

Eigenschappen

Op basis van deze vier eigenschappen kom je snel te weten wat je van de activiteit mag verwachten. Zo kan je jouw teambuilding nog beter afstemmen op de noden van je team.

  • Teamwork
  • Competitie
  • Actie
  • Leren

Beschikbaar in deze regio's

Deze activiteit kan plaatsvinden in volgende regio('s)

België
Antwerpen
Loading...