Beleef de charme van koken zoals het ooit was: op een Leuvense stoof, met ingrediënten die je zélf plukt in een weelderige tuin. Deze ervaring combineert rust, ambacht en samenzijn – perfect voor teams die even willen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en samen een tijdloze maaltijd willen creëren.
Tijdens deze unieke workshop beginnen we met een welkomstdrankje in het Prieeltje van de Oude Brouwerij. Daarna volgt een rondleiding door de grote biodiverse tuin, waar je de seizoensgroenten en kruiden ontdekt en eigenhandig oogst. Terwijl enkelen de oogst spoelen, halen de anderen hout in het Pannenhuis. We houden samen het vuur brandend en bereiden tijdloze vegetarische gerechten met een nostalgische touch. Denk aan daslookpesto (lente), een salade met eetbare bloemen (zomer), een stoofpotje met lokaal bier (herfst) of kruidige gegratineerde stoemp (winter).
Bij het afscheid krijgt iedereen nog een aandenken mee naar huis.
Deze activiteit kan doorgaan in Antwerpen .
Aantal deelnemers
Talen
Nederlands
Duurtijd
Budgetindicatie
€79 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.
Getest en goedgekeurd
Schrijf als eerste een reviewVraag hier je offerte aan
Retro seizoenskoken: Een culinaire reis naar de 19de eeuw
€79.00
Beleef de charme van koken zoals het ooit was: op een Leuvense stoof, met ingrediënten die je zélf plukt in een weelderige tuin. Deze ervaring combineert rust, ambacht en samenzijn – perfect voor teams die even willen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en samen een tijdloze maaltijd willen creëren.
Reviews
There are no reviews yet.