Een onvergetelijke socially-distance safe Yoga sessie voor uw team!

Ervaar Yoga op een originele en uitzonderlijke manier: met behulp van onze draadloze hoofdtelefoons duikt u volledig in uw zen-cocon en ervaart u pure fysieke en mentale wellness, zelf op veilige afstand van elkaar. Kristalheldere live instructies en gesynchroniseerde muziek op het geluidsniveau van uw keuze, brengen u simultaan in beweging, resulterend in een WOW-gevoel om u tegen te zeggen.

Op het strand, op hotel, in een park of mooie tuin, op uw werk, op een dakterras, tijdens een congres of event …  kortom, op elke locatie creëren wij een magische en immersieve Yoga beleving, aangepast aan elk niveau en elke activiteit!

1) Corporate session: Bied uw bedrijf een weldadige pauze aan op kantoor, congres of bedrijfsweekend. Van conference energizer tot workshop, onze sessies resulteren steeds in een energieboost van formaat.

2) Bachelorette session: Vier de aanstaande bruid en laat u met uw vriendinnen onderdompelen in een dromerige ochtend/namiddag vol opgewekte grooves en feel-good stretches (optie met drankjes en versnaperingen achteraf mogelijk).

3) Bubble session: Verzamel uw vrienden en/of familie en laat hen meegenieten van een memorabele Yoga sessie midden in de natuur.

Aantal deelnemers

Van 10 tot 400 personen

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

30 min (conference energizer) - 1u30 (workshop)

Budgetindicatie

€25 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

SoundOnYoga

25.00

Een onvergetelijke socially-distance safe Yoga sessie voor uw team!

Artikelnummer: 22274 Categorieën: , ,

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “SoundOnYoga”