Ervaar de smaak van het seizoen met biologische ingrediënten die van nature in harmonie zijn met de tijd van het jaar.
Test je kennis van de duurzame keuken met een korte groepsquiz.
Geïnspireerd door de natuur, onze grootmoeders en populaire chefs, bereiden we in kleine groepjes gerechten waarin plantaardige producten de hoofdrol spelen, aangevuld met subtiele accenten van zuivel. Denk aan spreads met fris lentegroen, salades met eetbare bloemen, verwarmende herfststoofpotjes en verrassende winterse desserts.
Perfect voor teambuildings die duurzaamheid, creativiteit en smaak willen combineren. Laat je inspireren door de seizoenen en ontdek hoe eenvoudig en smaakvol koken hand in hand gaan.
Deze activiteit kan doorgaan in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen .
Aantal deelnemers
Talen
Nederlands
Duurtijd
Budgetindicatie
€50 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.
Getest en goedgekeurd
Schrijf als eerste een reviewVraag hier je offerte aan
Vier de seizoenskeuken
€50.00
Ervaar de smaak van het seizoen met biologische ingrediënten die van nature in harmonie zijn met de tijd van het jaar.
Reviews
There are no reviews yet.