Skip to main content
In de kijker

8 originele indoor teambuildings

Ben je onzeker over de weersvoorspellingen? Speel op zeker en kies voor één van deze 8 originele indoor activiteiten.

Moorddiner

We zitten allen aan tafel ter nagedachtenis van een dierbare overledene. Maar wat blijkt? De dader van de moord bevindt zich ook aan deze tafel. Tijdens dit moordspel moet je op zoek gaan naar de moordenaar. Verkrijg waardevolle tips door samen te werken in verscheidene groepsopdrachten en ontmasker de moordenaar.

Vind de activiteit hier

Darts @ work

Wie is de Dancing Dimi van de werkvloer? Kom het te weten tijdens Darts @ work. De werkvloer wordt omgetoverd tot een dartsarena met professioneel materiaal. Na een korte initiatie en uitleg van de spelregels kan het toernooi beginnen. 180!!!

Vind de activiteit hier

Giant loom wall hanging

Knutsel samen met je team aan een gigantisch weefwerk. Tijdens deze workshop worden verschillende weeftechnieken uitgelegd en toegepast en dit met verschillende soorten wol. Deze loom wall is ideaal om op kantoor op te hangen of als geschenk voor een collega.

Vind de activiteit hier

Trombone Orchestra

Tijdens deze workshop wordt het hele team omgetoverd tot een plastic trombone orkest. Om trombone te leren spelen is geen voorkennis vereist en vrijwel iedereen start met een gelijke kennis. Op het einde van de sessie speelt jullie harmonie al enkele populaire songs op de trombone.

Vind de activiteit hier

Schermen

En garde… Kruis de degens tijdens een partijtje schermen. Tijdens deze teambuilding krijg je de basistechnieken van het schermen aangeleerd. Schermen is een echt elite sport en is een unieke en leuke ervaring. Na afloop van de sessie kan je andere deelnemers uitdagen voor een echt duel.

Vind de activiteit hier

Race simulator Grand Prix

Tijdens deze spannende activiteit stap je in de voetsporen van Max Verstappen en Lewis Hamilton. Start op de virtuele grid en toon jouw raceskills in deze spannende uithoudingsracesimulatie. Welk team gaat naar huis met de grote Grand Prix?

Vind de activiteit hier

Container Clash

Wie is de topsporter van jouw team? Kom het te weten tijdens de Container Clash. Een container met maar liefst 8 verschillende sportdisciplines.  Neem het individueel of in team tegen elkaar op tijdens deze sportieve activiteit. Wie zet de snelste tijd neer en mag zich kronen tot king of the container?

Vind de activiteit hier

Drone challenges

Leer vliegen met de bekendste, onbemande luchtvaartuigen ter wereld tijdens de Drone challenges. Na een korte initiatie gaan we meteen aan de slag met leuke mini-games waarbij een goede samenwerking en coördinatie noodzakelijk zijn. Word jij een ervaren (brokken)piloot?

Vind de activiteit hier