Skip to main content

Teambuildings Brussel

De leukste teambuildings in Brussel vind je hier

Vind een originele teambuilding in Brussel. Onze prachtige hoofdstad is de ideale locatie voor een toffe teambuildingdag. Brussel is niet alleen de hoofdstad van België, maar is ook het kloppende hart van Europa. Een teambuilding in Brussel kan in het centrum op de Grote Markt of in één van de verschillende volkse en gezellige buurten, zoals de Marollen en de Matongé. Deze gezellige en historische plaatsen in Brussel zijn de ideale locaties voor een spannend stadsspel, een toffe workshop of een andere, originele teambuilding voor jou en je collega’s. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden voor catering en overnachting. 

Over de organisatie hoef je je geen zorgen te maken. Bij Funkey regelen we jouw volledige teambuildingdag(en) op maat van A tot Z. Bekijk de mogelijke activiteiten in Brussel hieronder.

Bekijk onze activiteiten in BrusselBekijk ons volledige aanbod
Tasting Brussels

Waarom kiezen voor Funkey?

Jij kiest, Funkey regelt de rest

We regelen de organisatie van je teambuilding van aanvraag tot boeking. Overnachting, catering, locatie of transport nodig? Geen probleem, wij zorgen voor een formule op maat.

Prijs bij Funkey = prijs bij aanbieder

De prijs die je betaalt op Funkey is dezelfde prijs die je zou betalen mocht je de teambuilding rechtstreeks bij de aanbieder boeken. Je betaalt enkel een kleine servicekost voor onze dienstverlening.

Kwaliteit gegarandeerd

Alle activiteiten die worden aangeboden op Funkey werden onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck. Je kan dus op beide oren slapen: jouw teambuilding wordt een geweldige ervaring.

Grootste aanbod in België

Funkey heeft momenteel het grootste teambuildingaanbod van België. Hierdoor kunnen we altijd een teambuilding voorzien die 100% voldoet aan al je vereisten.

Uitgelicht in Brussel

Bekijk alle activiteiten in Brussel