Teambuildings Gent

De tofste teambuildings in Gent vind je hier

Op zoek naar een teambuilding in Gent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De hoofdstad van Oost-Vlaanderen heeft heel wat toffe teambuildingactiviteiten in de aanbieding. Van een leuk stadsspel in het centrum tot een raft-zoektocht op de Gentse binnenwateren.

Ook aan eventlocaties en catering is er geen gebrek in Gent, zowel in- als outdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Een teambuilding aan de Blaarmeersen of in de Gentse binnenstad: alles kan. Maar hier hoef jij je natuurlijk geen zorgen om te maken. Bij Funkey organiseren wij jouw volledige teambuildingdag(en) met eventuele catering en/of overnachting. 

Ontdek het charmante Gent samen met jouw team en beleef een geweldige dag!

Bekijk onze activiteiten in GentBekijk ons volledige aanbod

Waarom kiezen voor Funkey?

Jij kiest, Funkey regelt de rest

We regelen de organisatie van je teambuilding van aanvraag tot boeking. Overnachting, catering, locatie of transport nodig? Geen probleem, wij zorgen voor een formule op maat.

Prijs bij Funkey = prijs bij aanbieder

De prijs die je betaalt op Funkey is dezelfde prijs die je zou betalen mocht je de teambuilding rechtstreeks bij de aanbieder boeken. Je betaalt enkel een kleine servicekost voor onze dienstverlening.

Kwaliteit gegarandeerd

Alle activiteiten die worden aangeboden op Funkey werden onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck. Je kan dus op beide oren slapen: jouw teambuilding wordt een geweldige ervaring.

Grootste aanbod in België

Funkey heeft momenteel het grootste teambuildingaanbod van België. Hierdoor kunnen we altijd een teambuilding voorzien die 100% voldoet aan al je vereisten.

Uitgelicht in Gent

Bekijk alle activiteiten in Oost-Vlaanderen