Actieve teambuilding

2CV Experience

Om het 2pk-plezier te delen met de mensheid organiseren we deze unieke ervaring met Citroën 2PK’s en andere Citroën oldtimers.

Love, een uitstap, 2pk’s én een streepje competitie are all you need voor een fantastische teambuilding! Starten doen we met een kop koffie in een prachtige vierkantshoeve. We vertellen er jou en je gezelschap alles wat je moet weten over rijden met de deux-chevaux – de gas zit rechts, de versnellingen zijn … een beetje anders – en schetsen het verloop van de dag.

Nadien verdelen we de teams en is het tijd om in de geitjes te stappen. Je ontdekt samen met je collega’s, vrienden of familie de fijne stuurbanen en steile hellingen van onze regio. Onderweg schotelen we de teams een aantal vragen en raadsels voor om te achterhalen bij wie de grijze hersencellen nog het beste functioneren.

We testen daarnaast jullie stuurmanskunsten en organiseren tijdens de drankpauze een praktische proef. Ten slotte spreken we ook jullie innerlijke Hercule Poirot aan. Leg de puzzel, vind het verboden punt op de kaart en rij ernaartoe. The winner takes it all! Na aankomst in de vierkantshoeve belonen we het winnende team met een cadeau en praten we na met een drankje.

Aantal deelnemers

Vanaf 40 tot 99 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

Halve dag (startuur: 09u30 - voormiddag / 13u30 - namiddag)

Budgetindicatie

€80 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

2CV Experience

80.00

Om het 2pk-plezier te delen met de mensheid organiseren we deze unieke ervaring met Citroën 2PK’s en andere Citroën oldtimers.

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “2CV Experience”