Actieve teambuilding

2CV Experience

Om het 2pk-plezier te delen met de mensheid organiseren we deze unieke ervaring met Citroën 2PK’s en andere Citroën oldtimers.

Love, een uitstap, 2pk’s én een streepje competitie are all you need voor een fantastische teambuilding! Starten doen we met een kop koffie in een prachtige vierkantshoeve. We vertellen er jou en je gezelschap alles wat je moet weten over rijden met de deux-chevaux – de gas zit rechts, de versnellingen zijn … een beetje anders – en schetsen het verloop van de dag.

Nadien verdelen we de teams en is het tijd om in de geitjes te stappen. Je ontdekt samen met je collega’s, vrienden of familie de fijne stuurbanen en steile hellingen van onze regio. Onderweg schotelen we de teams een aantal vragen en raadsels voor om te achterhalen bij wie de grijze hersencellen nog het beste functioneren.

We testen daarnaast jullie stuurmanskunsten en organiseren tijdens de drankpauze een praktische proef.

Ten slotte spreken we ook jullie innerlijke Hercule Poirot aan. Leg de puzzel, vind het verboden punt op de kaart en rij ernaartoe.

The winner takes it all! Na aankomst in de vierkantshoeve belonen we het winnende team met een cadeau en praten we na met een drankje.

Aantal deelnemers

Van 6 tot 100 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

Halve dag (startuur: 09u30 - voormiddag / 13u30 - namiddag)

Budgetindicatie

€65 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan