Skip to main content

Onvergetelijk personeelsfeest

Wil jij een spetterend personeelsfeest organiseren? Dan ben je bij Funkey aan het juiste adres, wij organiseren jouw volgende bedrijfsevent volledig op maat. Ons ervaren event team verzorgt een unieke beleving, op een prachtige locatie, met heerlijke catering en eventuele overnachting. Jij hoeft je verder geen zorgen te maken, wij zorgen voor de gehele organisatie zodat jij je enkel hoeft te amuseren.

Contacteer onsOnze cases

Waarom Funkey Events?

Breng jouw werknemers dichter bij elkaar

Met onze ongeëvenaarde expertise in interne events verzekeren wij jou van een ervaring die niet alleen aan alle verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft! We beschikken over een uitgebreid assortiment aan verbindende en originele activiteiten. Elkaar echt leren kennen, het aanwakkeren van creativiteit in teamverband en het ontdekken van verborgen talenten, dat is waar het om draait tijdens een Funkey Event. Onze activiteiten zijn zorgvuldig ontworpen om de teamspirit te versterken en onvergetelijke momenten te creëren die nog lang zullen nazinderen.

Dedicated event manager van planning tot debriefing

Wij nodigen je uit om te sparren over nieuwe ideeën en samen het concept tot in de kleinste details uit te werken. Jouw toegewijde event manager staat garant voor een zorgeloze ervaring en doorloopt samen met jou iedere stap van het event proces. Van de eerste brainstormsessie tot de uiteindelijke uitvoering, streven we naar een transparante communicatie tussen beide partijen. Deze open communicatie is essentieel om ervoor te zorgen dat het event perfect aansluit bij de doelen en verwachtingen van jouw bedrijf.

Kwaliteit en oog voor detail

Bij Funkey streven we naar niets minder dan topkwaliteit met oog voor elk detail. We werken samen met betrouwbare partners en houden rekening met ieders wensen en budget. Ons ervaren event team zorgt voor een persoonlijke aanpak en draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Van een spetterend personeelsfeest en teambuildingfestival tot een gezellige familiedag of  bedrijfsevent met overnachting. Funkey staat klaar om een onvergetelijke ervaring te creëren waar nog lang over zal worden nagepraat.

Events door de lens?

De Familiedag van Matexi was een mooie samenwerking met de HR directie waar we samen het thema bedachten met een aansluitend concept. Naast de programmatie van een tal van leuke activiteiten, zorgden we mee voor een mooi catering aanbod en inkleding van de locatie

Voor Parking Brussels organiseerden we een groot teamevent in het Lotto Park. Tijdens deze teambuilding waren er verschillende interactieve activiteiten waaronder een grote singalong party in de tribune van het stadion.

Een event op maat op eigen locatie? Dit realiseerden wij voor de werknemers van gemeente Waver, tijdens dit event brachten wij de connectie naar hen toe!

Organiseer jouw eigen teambuildingfestival met catering en muzikale act. Bij Funkey Fest stel je zelf het programma samen van een onvergetelijke teamdag. Je hebt keuze uit 19 verschillende teambuilding activiteiten!

Van idee tot droomevent

Vertel ons jouw idee

Neem contact met ons op en vertel ons jouw ideale voorstelling van een personeelsfeest. Weet je nog niet exact hoe jouw event eruit zal zien? Geen probleem, onze event managers denken graag met jou mee.

Aan de slag!

Onze event managers gaan met jouw idee aan de slag. Ze zoeken een unieke locatie, heerlijke catering en een eventuele overnachting. Dankzij een transparant draaiboek heb je steeds zicht op de huidige stand van zaken.

Sit back & relax

Jij hoeft verder niets meer te doen. Het event team ontzorgt jou bij de gehele organisatie van jullie personeelsfeest. Op de dag van het event zelf is er ook steeds een event manager van Funkey aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Jaren tellen, ervaringen vertellen

Meet Thessa, Aline en Dave, onze ervaren event managers. Zij staan klaar om van jouw bedrijfsevent een ultieme beleving te maken die jouw medewerkers dichter bij elkaar zal brengen. Weet je nog niet goed hoe jouw ideale event eruit ziet? Geen enkel probleem onze event managers denken graag met jou mee en komen steeds met creatieve ideeën. Met hun jaren ervaring in het vak kan jij op je beide oren slapen, ze zorgen ervoor dat elk evenement tot in de puntjes is uitgewerkt.

Contacteer ons

Zit je nog met wat vragen? Of wil je graag nog meer informatie over de mogelijkheden van Funkey Events? Contacteer ons via onderstaand formulier, wij helpen je graag verder