Skip to main content

Funkey is dé partner op het vlak van teambuilding. We vormen de link tussen nauwkeurig geselecteerde aanbieders van teambuilding activiteiten en bedrijven, verenigingen of groepen die op zoek zijn naar het ideale teamevent.

  • Platform met grootste teambuilding aanbod: keuze uit meer dan 700 originele teambuilding activiteiten van een 250-tal partners
  • Professionele begeleiding bij het zoeken en boeken van het ideale teamevent.
  • Gebruiksvriendelijke zoekmachine & persoonlijk advies
  • Offerte op maat met de gewenste teambuilding activiteit(en) en eventueel ook een voorstel voor een geschikte locatie, catering, transport en/of overnachting
  • Funkey biedt ook coördinatie ter plaatse aan indien gewenst

Ik wil plezier beleven

Zijn alle ogen op jou gericht voor het organiseren van een teambuilding? Dan ben je bij Funkey aan het juiste adres. Via onze zoekfunctie vind je het spel, de workshop, de culturele uitstap of de animatie voor je personeelsfeest die best past bij jouw team.

Op zoek!

Ik wil plezier aanbieden

Heb jij de meest originele teambuilding in mekaar gebokst, promoot ze dan hier bij je toekomstige klanten. Het is heel eenvoudig om jouw concept op onze website te posten en je krijgt de kans om gratis te testen of het werkt. We bieden je de scherpste prijzen, zo verdien je de investering direct terug. En we bieden een brede waaier aan mogelijkheden om je activiteiten extra in de kijker te zetten.

Meer info over adverteren

Raad Funkey aan bij klanten

Bij Funkey hebben we een uniek verwijzingsprogramma met een wederzijds voordelensysteem. Dit programma is speciaal ontworpen om onze partners te belonen wanneer ze een teamevent aanbrengen via een doorverwijzing. Ontdek de beloningen die op je wachten wanneer je deelneemt aan ons uniek Referralprogramma bij Funkey.

Meer info