Culinaire teambuilding

Dessertworkshop: Aardbeienbavarois & Chocolademousse

Tijdens deze dessertworkshop leer je de geheimen van het maken van de perfecte chocolademousse, die luchtig en romig is en de kunst van het bereiden van verrukkelijke aardbeienbavarois.

Onze deskundige bakker zal je gedurende 2 uur stap voor stap begeleiden tijdens deze workshop. Je leert de kneepjes van het vak leert en uiteraard ook deze klassieke desserts te creëren.

Deze activiteit kan doorgaan in Limburg .

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 15 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€35 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Dessertworkshop: Aardbeienbavarois & Chocolademousse

35.00

Tijdens deze dessertworkshop leer je de geheimen van het maken van de perfecte chocolademousse, die luchtig en romig is en de kunst van het bereiden van verrukkelijke aardbeienbavarois.

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Dessertworkshop: Aardbeienbavarois & Chocolademousse”