We nemen jullie mee op ons veldje, een blik op hoe we onze oogst verwerken, fermenteren, bewaren en omtoveren tot een gastronomisch diner met botanische en zelf gebrouwen drankjes.
Hieronder een overzicht van de inhoud van de dag:
- Rondleiding op de boerderij met boer Jef + oogst
- Korte workshop botanische dranken met Jozefien + apéro
- Kookdemo: verwerken, bewaren en fermenteren van de oogst met Anna + hapje
- Uitgebreide proeverij met producten van eigen kweek + recepten
Deze activiteit kan doorgaan in Oost-Vlaanderen .
Aantal deelnemers
Talen
Nederlands
Duurtijd
Budgetindicatie
€120 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.
Getest en goedgekeurd
Schrijf als eerste een reviewVraag hier je offerte aan
Farm to Table
€120.00
We nemen jullie mee op ons veldje, een blik op hoe we onze oogst verwerken, fermenteren, bewaren en omtoveren tot een gastronomisch diner met botanische en zelf gebrouwen drankjes.
Reviews
There are no reviews yet.