fbpx

Het Wie Is De Mol-spel is losjes gebaseerd op het populaire tv-programma. Kan jij de saboteur ontmaskeren?

Iedereen kent intussen het razend populaire tv-programma Wie Is De Mol. Het Wie Is De Mol-spel is een unieke kans om deze ervaring via een teambuilding ook zelf een keer te beleven.

Om het spel toegankelijk te maken als teambuilding werd het concept hier en daar aangepast. Zo spelen er niet één maar meerdere mollen mee in dit spel. De groep wordt namelijk verdeeld in verschillende teams, met telkens één mol per team. Deze mollen trachten zo ongemerkt mogelijk de opdrachten van hun team te laten mislukken. Kunnen de andere teamleden de mol tijdens een stemming ontmaskeren, dan krijgen ze hier punten voor.

De exacte inhoud van het spel wordt volledig aangepast aan de doelgroep. Hierdoor is deze teambuilding geschikt voor iedereen.

De activiteit kan overal georganiseerd worden, maar bij voorkeur buiten. Indien gewenst kan het Wie Is De Mol-spel ook binnen gespeeld worden. Dan maken we hiervoor een aangepast programma.

De Mol is een Vlaams televisieprogramma dat onder andere door Bart De Pauw en Tom Lenaerts werd bedacht. Het spel werd voor de eerste keer in 1998 uitgezonden en weer afgevoerd in 2003, om later, in 2016, weer te worden opgepikt door VIER. Het ontving in 2000 en 2003 Humo’s Prijs Van De Kijker en in 2000 de Gouden Roos, een prestigieuze internationale prijs voor het beste televisieprogramma.

Vraag een offerte aan

Aantal personen

Vanaf 10 personen

Gericht op

Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen

Duurtijd

Van 2 tot 4 uur

Budgetindicatie

vanaf €30 p.p.

Wie is de mol teambuilding