Losjes gebaseerd op het populaire TV – programma. Kan jij de saboteur ontmaskeren?

De Mol spel teambuilding

Het De Mol spel volgt losjes het concept van het gelijknamige televisieprogramma. Je moet eveneens trachten te ontdekken wie de mol is van het gezelschap. Wie kan je vertrouwen en wie saboteert het spel? Deze teambuilding is ontzettend spannend. De mollen doen hun uiterste best om niet ontdekt te worden, terwijl de rest van de teams hun uiterste best doet om de opdrachten tot een goed einde te brengen én de mol te ontdekken. Geïnteresseerd? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte!

Verschillende teams proberen om het meest punten te verzamelen, maar in elk team zit een mol verscholen. Welk team weet het spel te winnen en wie toont zich de beste mol? Vertrouw niemand, maar tracht toch met iedereen samen te werken om de overwinning veilig te stellen!

De Mol is een Vlaams televisieprogramma dat onder andere door Bart De Pauw en Tom Lenaerts werd bedacht. Het spel werd voor de eerste keer in 1998 uitgezonden en weer afgevoerd in 2003, om later, in 2016, weer te worden opgepikt door VIER. Het ontving in 2000 en 2003 Humo’s Prijs Van De Kijker en in 2000 de Gouden Roos, een prestigieuze internationale prijs voor het beste televisieprogramma.

Vraag een offerte aan

Aantal personen

Vanaf 10 personen

Gericht op

Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen

Duurtijd

Van 2 tot 4 uur

Budgetindicatie

€20 – €30 p.p.

Wie is de mol teambuilding