Chocoladeworkshops

Bean to bar ‘van cacaoboon tot chocolade’

Tijdens deze workshop doorlopen we het boeiende proces van rauwe cacaoboon tot heerlijke zelfgemaakte chocoladerepen. Een onvergetelijke reis door de wondere wereld van chocolade.

Eerst prikkelen we de smaakpapillen door het snuiven van chocoladepoeder gemengd met 13 kruiden uit de Zwitserse Alpen. Daarna proeven we enkele chocolades en maken we samen een reis doorheen de wereld van chocolade en maken chocolade vanaf de Cacaoboon. We hebben een echte cacaoboom mee ter illustratie en maken chocolade vanaf de cacaoboon. Daarna maakt iedereen zijn eigen chocolade tablet met bijhorende garnituren.

Deze activiteit kan doorgaan in Antwerpen, Brussel, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en West-Vlaanderen .

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 100 deelnemers

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Duurtijd

1,5 uur

Budgetindicatie

€55 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Bean to bar ‘van cacaoboon tot chocolade’

5 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

55.00

Tijdens deze workshop doorlopen we het boeiende proces van rauwe cacaoboon tot heerlijke zelfgemaakte chocoladerepen. Een onvergetelijke reis door de wondere wereld van chocolade.

Beoordelingen

Rated 5 out of 5 stars
1 reviews
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

1 reviews with rating of 5 stars (1 of 1)

(Show unfiltered results)

1 review for Bean to bar ‘van cacaoboon tot chocolade’

Schrijf een review