Actieve teambuilding

Core & Balance

Ga je mee in een toffe en vernieuwende bewegingsflow? Blijf je graag met de voeten op de grond maar wil je toch graag soepel, krachtig en bewust bewegen?

Core & Balance biedt het beste uit 2 werelden: oefeningen rond coretraining en stabiliteit waarbij jouw lichaam het voornaamste instrument is (fitness) en anderzijds voelen wat jouw lichaam doet en hoe je de uitvoering kan optimaliseren (mindful movement). In deze les worden elementen samengebracht uit yoga, corestability (buik-en rugspieren) en natural movement. Je volledige lijf wordt geactiveerd, maar tegelijkertijd is er aandacht voor soepel bewegen, uitvoering en ademhaling.

Best een uitdaging als je het niet gewoon bent, maar een absolute verrijking als je houdt van (bewust) bewegen en een workout op de mat. Op het einde wordt steeds een momentje voorzien voor relaxatie. Het is steeds mogelijk om een focuspunt aan te geven bv. meer op buik-en rugspieren, op souplesse, lichtere intensiteit,  voldoende tijd voor relaxatie…

Aantal deelnemers

Vanaf 6 tot 24 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

1 - 1,5 uur

Budgetindicatie

€20 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Core & Balance

20.00

Ga je mee in een toffe en vernieuwende bewegingsflow? Blijf je graag met de voeten op de grond maar wil je toch graag soepel, krachtig en bewust bewegen?

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Core & Balance”