Speelse teambuilding

Crazy QuizZz

Mengeling van vragen, blind tests en verschillende challenges. Deze Crazy QuizZz is perfect voor het animeren van uw avonden.

Bent u klaar voor deze explosieve quiz? Een mix van algemene kennisvragen, blindtest en meerdere uitdagingen die je als team moet uitvoeren.
Deze Crazy QuizZz is ideaal tijdens een maaltijd of een begin van een avond. De teams ontvangen elk een afstandsbediening om op de vragen te beantwoorden die op het grote scherm zijn weergegeven. De punten telling gaat geheel automatisch. De QuizZz is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels

Aantal deelnemers

Vanaf 10 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€20 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan