City Games

GPS Escape Spel in AR – Custom made

Ons immersive AR escape spel combineert de beste elementen van een klassieke schattenjacht, GPS-games en escape rooms met de technologie van Augmented Reality.

Er is een virus gecreëerd en jullie kunnen de wereld van de ondergang redden. Een alternatief voor een escape room op een vaste locatie waar iedereen tegelijkertijd kan spelen.

Iedereen kan op hetzelfde moment starten, zelfs bij groepen tot 200 deelnemers vertrekt iedereen binnen 10 minuten. We kunnen we de GPS locaties en de spelduur volledig aanpassen naar jullie wensen. Onze standaard routes zijn ongeveer 3km. Iedereen is buiten en heeft een gezonden wandeling in de benen na afloop van de activiteit zonder dat de minder actieve mensen uit de boot moeten vallen.

We creëren het competitie-element doordat elke groep de live scores kan zien van de andere groepen. Hierdoor kunnen ze actief de strijd aangaan met de collega’s. Onze escape spellen maken gebruik van augmented reality (denk aan Pikachu die verschijnt op je gsm bij het spelen van Pokemon Go) en voelen daardoor als high tech en vernieuwend aan.

De dag van de activiteit komen we ter plaatse naar jullie gewenste locatie om daar een missiebriefing te geven aan de volledige groep. Na deze briefing krijgt elk team (4 a 5 personen per team) een iPad en een gadgetbox om aan het escape avontuur te beginnen.

Aantal deelnemers

Van 20 tot 200 personen

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Duurtijd

1,5 - 2,5 uur

Budgetindicatie

€35 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

GPS Escape Spel in AR – Custom made

35.00

Ons immersive AR escape spel combineert de beste elementen van een klassieke schattenjacht, GPS-games en escape rooms met de technologie van Augmented Reality.

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “GPS Escape Spel in AR – Custom made”