City Games

GPS Escape Spel in AR – Custom made

Ons immersive AR escape spel combineert de beste elementen van een klassieke schattenjacht, GPS-games en escape rooms met de technologie van Augmented Reality.

Er is een virus gecreëerd en jullie kunnen de wereld van de ondergang redden. Een alternatief voor een escape room op een vaste locatie waar iedereen tegelijkertijd kan spelen.

Iedereen kan op hetzelfde moment starten, zelfs bij groepen tot 200 deelnemers vertrekt iedereen binnen 10 minuten. We kunnen we de GPS locaties en de spelduur volledig aanpassen naar jullie wensen. Onze standaard routes zijn ongeveer 3km. Iedereen is buiten en heeft een gezonden wandeling in de benen na afloop van de activiteit zonder dat de minder actieve mensen uit de boot moeten vallen.

We creëren het competitie-element doordat elke groep de live scores kan zien van de andere groepen. Hierdoor kunnen ze actief de strijd aangaan met de collega’s. Onze escape spellen maken gebruik van augmented reality (denk aan Pikachu die verschijnt op je gsm bij het spelen van Pokemon Go) en voelen daardoor als high tech en vernieuwend aan. Er worden geen VR-brillen gebruikt.

De dag van de activiteit komen we ter plaatse naar jullie gewenste locatie om daar een missiebriefing te geven aan de volledige groep. Na deze briefing krijgt elk team (4 a 5 personen per team) een iPad en een gadgetbox om aan het escape avontuur te beginnen.

Aantal deelnemers

Vanaf 20 tot 200 deelnemers

Talen

Nederlands, Frans

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€35 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

GPS Escape Spel in AR – Custom made

5 out of 5 based on 4 customer ratings
(4 customer reviews)

35.00

Ons immersive AR escape spel combineert de beste elementen van een klassieke schattenjacht, GPS-games en escape rooms met de technologie van Augmented Reality.

Beoordelingen

Rated 5 out of 5 stars
4 reviews
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

4 reviews for GPS Escape Spel in AR – Custom made

Schrijf een review