Dat een voedzame lunch niet per se uit traditionele boterhammen moet bestaan, bewijzen we met onze originele en gezonde lunchrecepten.

In deze workshop gaan de deelnemers aan de slag met verrassende juiste combinaties van voedingsmiddelen en krijgen ze verschillende tips om maaltijden voor te bereiden en hun lunchbox te voorzien van heerlijk pure en energieleverende ingrediënten, aangepast aan elk seizoen. Snelle, makkelijke maar heerlijke gerechten. Er komen geen ingewikkelde keukentechnieken aan te pas. Materiaal en ingrediënten worden voorzien.
Wij reiken de juiste tools aan! Onze energieke en duurzame workshops ondersteunen op een laagdrempelige manier medewerkers van jouw bedrijf op vlak van gezondheid en welzijn.

Elke deelnemer krijgt na de workshop een volwaardige maaltijd inclusief drank + een informatie- en receptenbundel mee, zodat hij/zij zelf aan de slag kan gaan.

Zin in meer? Ontdek al onze kookworkshops!

Aantal deelnemers

Vanaf 8 tot 25 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€46 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode, kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen behandelen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

De Energieke [email protected]

5 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

46.00

Dat een voedzame lunch niet per se uit traditionele boterhammen moet bestaan, bewijzen we met onze originele en gezonde lunchrecepten.

Beoordelingen

Rated 5 out of 5 stars
1 review
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

1 review for De Energieke [email protected]

Schrijf een review