Feestelijke teambuilding

Organiseer jullie eigen radioshow

Zin in een radiofeestje met collega’s of vrienden? Stel jullie radiozender volledig zelf samen en stream 4 uur lang. Meeluisteren kan van overal, maar jullie bepalen met wie jullie de link delen.

Een radiozender die enkel jullie favoriete platen speelt en jullie verhalen brengt, dat is het concept. Onze radiofeestjes staan voor fun, muziek, interactie en verbinding! Via een interactief platform kunnen jullie liedjes aanvragen, een boodschap inspreken voor elkaar of een verhaal insturen. Jullie bepalen zelf het concept: wordt het een Foute Party, een Get Ready for the Weekend Party of hebben jullie iets anders te vieren?

We maken er een echte radioshow van, met een professionele host, jullie eigen radiojingles en een interactief radiospel. Jullie krijgen ook een redacteur ter beschikking gedurende 4 dagen om te helpen bij de voorbereiding.

Iedereen die de link heeft, kan luisteren naar jullie zender. Of kijken, want we zorgen ook voor een compacte videostream. Op die manier wordt het echt een privaat radiofeestje om nooit te vergeten!

Je kan kiezen om de radioshow te organiseren vanuit de broadcast radiostudio of vanuit de mobiele radiostudio bij jullie op het bedrijf!

Aantal deelnemers

Vanaf 180 deelnemers

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Duurtijd

4 uur

Budgetindicatie

€40 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Organiseer jullie eigen radioshow

40.00

Zin in een radiofeestje met collega’s of vrienden? Stel jullie radiozender volledig zelf samen en stream 4 uur lang. Meeluisteren kan van overal, maar jullie bepalen met wie jullie de link delen.

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Organiseer jullie eigen radioshow”