Online teambuildings

Patient Zero online escape lab

Lukt het jou en je team om de wereld te redden van dit virus? Combineer logica en vindingrijkheid om zo snel mogelijk een vaccin te vinden en de pandemie te stoppen.

Eindelijk gaat je droom in vervulling en start je als onderzoeker bij GenoFarma, een gerenommeerd  biotech bedrijf dat zich met onderzoek naar exotische ziektes bezig houdt. Het is echter erg rustig op de werkvloer omdat de meeste onderzoekers plots ziek thuis zitten met griepverschijnselen. Dr. Schnitzler, je baas die jou vandaag zou gaan opvangen en inwerken, is ook net naar huis gestuurd met zware hoofdpijn. Je mag dus zelf op bezoek bij patiënt zero, een paar kamers verderop.

Maar net dan gaat het alarm af en krijg je een boodschap via het intercomsysteem te horen: patiënt zero is vermist… De pandemie is losgebarsten. Alleen jij en je team blijven over om sneller dan ooit de geheimen achter dit mysterieus virus te ontrafelen en tijdig een vaccin te produceren. Ga jij de uitdaging aan?

3D game beleving

Deze online escape room is een game experience volledig in 3D. Je kan daarbij, net als in een echte, fysieke escape room, ook onafhankelijk van je teamleden een ander gedeelte van de ruimte onderzoeken, raadsels oplossen en aanwijzingen vinden. Tijdens de game, beginnen jullie het spel in verschillende rollen. De helft van het team is onderzoeker en begint in het lab. De andere helft is patiënt en begint in de ziekenhuiskamer. Goede communicatie en samenwerking is essentieel!

Aantal deelnemers

Van 10 tot 1000 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€20 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Patient Zero online escape lab

20.00

Lukt het jou en je team om de wereld te redden van dit virus? Combineer logica en vindingrijkheid om zo snel mogelijk een vaccin te vinden en de pandemie te stoppen.

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Patient Zero online escape lab”