City Games

Settlers

Vandaag is het jouw kans om het populaire bordspel Catan in real life te spelen! Verzamel zo veel mogelijk punten door dorpen en steden te bouwen. Maar opgelet want de andere teams kunnen deze ook vernietigen.

In het interactieve citygame Settlers neem je het op tegen andere teams en ga je de uitdaging aan om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Elk team start met een dorp en twee aanliggende straten, hier krijg je al meteen een punt voor! Nadien moet je op zoek gaan naar grondstoffen om straten, dorpen en steden te bouwen. Deze grondstoffen vind je door rond te lopen in de stad en de kaart te ontdekken. Telkens wanneer je een straat bouwt naast een grondstof krijg je automatisch gedurende heel het spel deze grondstof.

Om een dorp te bouwen heb je een aantal specifieke grondstoffen nodig. Eens je een dorp hebt gebouwd, kan je dit upgraden naar een stad. Een stad is meer punten waard.

Opgepast, want de andere teams kunnen jouw steden verwoesten met hun ridder. Ook lopen er verschillende struikrovers rond in de stad, zij zorgen ervoor dat je bepaalde grondstoffen niet meer krijgt. Met je eigen ridder kan je drie dingen doen: struikrovers verslaan, een andere ridder aanvallen en steden van andere teams vernietigen.

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 800 deelnemers

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€21.50 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Settlers

21.50

Vandaag is het jouw kans om het populaire bordspel Catan in real life te spelen! Verzamel zo veel mogelijk punten door dorpen en steden te bouwen. Maar opgelet want de andere teams kunnen deze ook vernietigen.

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Settlers”