Wavekarting is altijd fun maar als groep kunnen we het nog spannender maken!

Wavekarting®, oftewel met een motorboot aan 45 km/u over de golven van de Noordzee scheren, wind in de haren en, als het even kan, zonnetje op het gezicht. Het is een gepatenteerde watersportactiviteit die gegarandeerd een teambuilding vol sensatie oplevert.

De activiteit vindt plaats aan de Zeeuwse kust (Cadzand) en is ideaal om in groep te beleven. Naast de klassieke Wavekarting® Xplore (vanaf 50 EUR p.p.) is er ook een formule Deluxe met champagne en meer vaarplezier (1u20 varen ipv 1u met Xplore) voor slechts 20 EUR p.p. extra. De derde formule is Wavekarting® GPS, een pure teambuildingactiviteit die mogelijk is vanaf 125 EUR p.p.

Aantal deelnemers

Van 1 tot 100 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

1,5 uur

Budgetindicatie

€70 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan