Skip to main content

De hele stad wordt jouw speeldomein! Los de gekste opdrachten op en maak mooie herinneringen in onze City Games. Dit is alvast onze tip 5:

Stroppentocht: een ontdekkingstocht door Gent!
Team Me Up: dé citygame op maat!
De stad upside town: herontdek de stad op een speelse manier!
The Target: ga met verschillende politieteams een ontsnapte gangster achterna!
The Outdoor Game: een spel in het natuurlandschap

Ontdek zeker ook deze toffe city games:

Kruip in de huid van een echte detective en los een virtuele moord op in dit stadsspel! Verzamel geld om de getuigen om te kopen, ontmasker de moordenaar en vindt het moordwapen! Ontbreek je informatie? Luister jouw tegenstanders af!

 

 

 

Ontdek niet alleen de stad, maar ook elkaar in dit knotsgekke stadsspel. Freddy, de kabouter op grote-mensen-maat leidt jullie teams doorheen de straten met dé dosis humor. Trek jij de gekste bek?

 

 

Steek een extra tandje bij in deze spannende citygame. In The Bike Game fiets je door de opdrachten en fototasks. Hoe meer waypoints je hebt, hoe beter jouw score! Deze is realtime en voor iedereen zichtbaar wat de game alleen maar spannender maakt! Haalt jouw team de finish als eerste?

 

Is dat trappen toch maar niets voor jou? Neem dan de tram! In TramQuest voer je uitdagende opdrachten in en uit de tram uit. Verzamel de tips, stap af aan de juiste haltes en versla het andere team. Let op: de tram wacht niet op jou, snel wezen is de opdracht!