Skip to main content
In de kijker

Covid-proof: City games in teams van vier personen

Heb je nood aan ontspanning samen met je collega’s, maar heb je genoeg van al dat binnen zitten? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Verschillende van onze city games worden namelijk ook covid-proof aangeboden. De activiteiten worden gespeeld in teams van vier personen, waardoor alles veilig kan verlopen volgens de veiligheidsvoorschriften.

Een aantal activiteiten uit ons aanbod:

  • Dr. Crypto

Teams strijden tegen elkaar om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk geld te verdienen. Dr. Crypto heeft verschillende gijzelaars opgesloten in de stad. Geld verdienen kan door puzzels op te lossen waardoor een gijzelaar bevrijd wordt, maar ook door een handlanger van Dr. Crypto neer te schieten. De escape game wordt gespeeld met een tablet.

Ontdek meer over Dr. Crypto

  • Team me up

Deze teambuilding wordt op maat ontwikkeld. De vragen/opdrachten die de deelnemers moeten oplossen kunnen helemaal gepersonaliseerd worden naar jouw wensen. Het spel kan overal gespeeld worden. De enige voorwaarde is dat er voldoende wegen zijn in het spelgebied.

Lees meer over deze teambuilding

  • Dé citygame

Verzamel samen met jouw team zo veel mogelijk waypoints door kleine opdrachten en fototasks te voltooien. Elk team kan zijn score bekijken, maar kan ook de score van de andere teams zien. Hierdoor stijgt de spanning en wordt het competitiegevoel versterkt.

Vind hier meer informatie over Dé citygame

 

Ontdek ook onze andere corona-proof city games:

  • Operation Freddy: Het interactief stadspel waarbij je op pad gaat met een tablet.
  • The target: Ga samen met je politieteam een ontsnapte gangster achterna.
  • De stad upside town: Maak op een speelse manier kennis met de cultuur, bezienswaardigheden en attracties in een stad.
  • FREDDY plus teambuilding: Ga aan de slag met de opdrachten van Freddy en win deze stadsrally