Skip to main content
In de kijker

Dag van de medewerker komt er aan: Geef je werknemers een Funkey Teambuilding cadeau

Geschiedenis van de dag van de medewerker

De dag van de medewerker begon misschien als een reactie op ‘dag van de baas’, waar de werknemers werden herinnerd aan het belang van het respecteren en waarderen van alles wat hun bazen voor hen hebben gedaan.

Op zijn beurt werd het noodzakelijk om de erkenning van beide kanten van deze zéér belangrijke vergelijking aan te moedigen. Het is vaak te gemakkelijk om te vergeten dat je werknemers één van de belangrijkste fundamenten/troeven van je bedrijf zijn.

We onderschatten alle dingen die ze voor ons doen, niet alleen in het kader van hun werk, maar ook buiten het kader van hun werk om ons bedrijf goed te laten draaien.

Het maakt niet uit of je werknemers deel uitmaken van een productiefaciliteit, of “alleen maar” de hele dag aan de telefoon hangen om de facturering en de klachten van klanten af te handelen, jouw bedrijf zou niet zonder hen kunnen functioneren.

Er is een oud gezegde: “Een kantoor kan een dag lang zonder baas werken, maar niet zonder receptioniste”, en dat is zeker een duidelijke herinnering aan alles wat onze werknemers doen, en hoe belangrijk ze kunnen zijn voor onze bedrijven.

Maar hoe vier je nu het best de dag van de werknemer?

Het vieren van de dag van de werknemer is eenvoudig. Neem de tijd om je medewerkers te leren kennen.  Je kan een dag plannen waarop je, in plaats van de dag hard te komen werken, een leuke teambuilding organiseert wat het moreel en de productiviteit ten goede komt.

Daarom houden we bij Funkey een tijdelijke promo actie* ter ere van alle werknemers. Geef je werknemers een cadeaubon voor een teambuilding en ontvang 10% extra waarde op je bon! Stel dat je je team een cadeaubon t.w.v. 1000 geeft, dan lappen wij er nog eens 100 euro extra bovenop. Niet twijfelen toch?

Bij Funkey is er voor elk wat wils, met een uitgebreid aanbod van meer dan 300 activiteiten en een zeer gebruiksvriendelijke zoekmachine vind je in no time een teambuilding die perfect bij jou & je team past.

 

Ontdek hier ons uitgebreid aanbod

 

*Geldig vanaf 1/04/2020 t.e.m. 30/04/2020.