Skip to main content

Een nieuw jaar, nieuwe goede voornemens... Bij Funkey willen wij nog beter en vlotter samenwerken met onze klanten en partners om samen het ideale teamevent te creëren. Daarom zijn we volop bezig geweest met de ontwikkeling van een verbeterde, meer geautomatiseerde versie van ons platform. Dit wordt gelanceerd op 12/02/2020.

Wat zal er veranderen bij Funkey in 2020?

Eigen beheer platform voor partners

Onze partners kunnen vanaf nu zelf inloggen op onze website om snel en accuraat nieuwe activiteiten toe te voegen of wijzigingen in tekst en beeld aan te brengen aan bestaande activiteiten. Zo zijn onze klanten altijd up-to-date.

Meertaligheid

We willen er ook zijn voor internationale klanten, expats en toeristen. We bieden onze website daarom ook in het Engels en het Frans aan. Op onze anderstalige platformen vind je de activiteiten terug die ook in het Frans of het Engels worden aangeboden.

Transparante prijzen en automatische offerte

Via een calculator op de website geven we de gebruikers van ons platform onmiddellijk zo’n exact mogelijke budgetindicatie op basis van het aantal deelnemers aan hun teambuilding. Binnen de 24 uur bezorgen we een eerste prijsvoorstel voor de activiteit dat nadien eventueel kan uitgebreid worden met een voorstel voor de locatie, catering, transport, overnachting, ….

Reviews

De dag nadat de teambuilding is doorgegaan ontvangt de klant een e-mail met de vraag om de activiteit te beoordelen. Op basis van deze feedback kunnen we de kwaliteit garanderen en nog beter inspelen op de wensen van de klanten.

We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier nog vlotter zullen samenwerken en nog meer tevreden klanten zullen hebben in 2020.

 

Vind hier jouw teambuilding